Intervjuer

Ancelotti krever fokus av sine menn

Mandag kveld møtte Real Madrid-trener Carlo Ancelotti pressen på Valdebebas for å diskutere tirsdagens kamp mot Sheriff Tiraspol i Champions League. Los Blancos slo Inter 1-0 på bortebane i første kamp i gruppespillet, og får etter all sannsynlighet en langt enklere kamp når Sheriff venter på motsatt banehalvdel. Det ville dog ikke Ancelotti høre noe av på pressekonferansen. Den italienske treneren mener at ingen lag i turneringen kan undervurderes.

– Vi må forberede oss godt til hver Champions League-kamp. Vi gleder oss til å returnere til Santiago Bernabéu for å spille Champions League. Sheriff er ikke et veldig kjent lag, men de gjorde det bra mot Dynamo. Det er et lag som er godt organisert.

– Vi er alltid motiverte. Denne klubben har et spesielt bånd til Champions League. Det er spesielt for oss å representere denne klubben, og det gir oss en fordel at vi har vunnet turneringen flere ganger tidligere.

Modric

– Jeg er fornøyd med hans prestasjoner. Han var ute med skade, men kom sterkt tilbake. Jeg byttet ham ikke ut mot Villarreal fordi han var dårlig, men man må huske på at han er 36 år og vi ønsker å unngå flere skader.

Ny stopperduo

– Militao og Alaba gjør det veldig bra. Vi har spilt åtte kamper og holdt nullen i tre av dem. Vi har forbedret oss, men det er et kollektivt ansvar – ikke bare Militao og Alaba. De må bli vant til å spille med hverandre, men de har hatt en god start.

Benzemas rolle med de yngre spillerne

– Jeg vet ikke hva de snakker om på privaten, men jeg er heldig som har en av verdens beste atleter på trening dag inn og dag ut. Han viser dedikasjon hver eneste dag. Så heldig er jeg som har ham.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.