Intervjuer

Ancelotti etter Villarreal: – Vi fikk det vi kom hit for

Sesongens nest siste kamp i LaLiga ble av det heseblesende slaget. Real Madrid spilte en glitrende første omgang og ledet 4-1 til pause med et reservepreget lag, men i andre omgangen kom Villarreal tilbake. Anført av en strålende Alexander Sørloth, som ikke ga seg før han hadde fått ballen inn hele fire ganger bak Andrij Lunin, endte oppgjøret 4-4 på bortebane.

Etter kampen pratet Real Madrid-trener Carlo Ancelotti med pressen. Der var han tydelig på at poengtapet, snaue to uker før Champions League-finalen mot Borussia Dortmund, ikke er noe som bekymrer ham inn mot den store finalen.

– Det var en åpen og underholdende kamp med tempo, intensitet og lite balanse. Vi fikk det vi kom hit for, noe som var å spille god og offensiv fotball som forberedelse til Champions League-finalen. Målet vårt var ikke å ta poeng i dag, for det har vi nok av. Vi ønsket å beholde rytmen og intensiteten i spillet vårt. Så vi reiser herfra fornøyde, sier Ancelotti.

Güler:

– Han er helt spesiell. I dag viste han noe helt spesielt i angrep. Destod nærmere målet til motstanderne han er, destod bedre er han. Han er veldig effektiv og har et spesielt talent. Det viser scoringene hans denne sesongen for oss.

Lunins prestasjon:

– Jeg er fornøyd. Han kunne ikke ha gjort noe med målene vi slapp inn. Han var god med føttene og gjennomførte en god kamp. For meg er det helt åpenbart at han ikke kan lastes for noen av de fire målene som vi slapp inn i dag.

Militao:

– Han nærmer seg hundre prosent. Vi har to uker på oss til finalen, der han har gode muligheter til å være på sitt beste. Det er ikke bare han som slet med å stoppe Alexander Sørloth i dag, men også Antonio Rüdiger. Vi er et lag.

Prestasjonene til Brahim denne sesongen:

– Han har hatt en veldig god sesong. Han har hjulpet oss masse.

Legg inn en kommentar