Leiesoldatene

Leiesoldatene: Kubo fortsetter å imponere og De Frutos med målpoeng

Enda en uka har gått og enda en uke med leiesoldatene. Her kommer ukens oppdatering!

Kubo: Vi starter med Kubo. Kubo har levert utrolig godt i den siste perioden og skuffet heller ikke sist runde. Mallorca slår Levante 2-0 og Kubo scorer det andre målet. Han pådro seg også gult kort i kampen. Kubo har dermed 5 målgivende og 4 scoringer så langt i sesongen.

Mayoral: Det har vært stille fra Mayoral de to siste rundene. Levante tapte 2-0 mot Mallorca og spilte uavgjort mot Real Sociedad. Mayoral noterte seg ikke med målpoeng.

Reguilón: Sevilla fester grepet om fjerdeplassen. De slo Eibar 1-0 og Bilbao 2-1 den siste uken. Reguilón har vært et lyspunkt i Sevilla denne sesongen og har bidratt stort til et stabilt forsvar. Nå som Hakimi er solgt videre, kan man risikere det samme med Reguilón? Han fortjener absolutt muligheten i Madrid neste sesong.

Vallejo: Vallejo leverer igjen! Granada slo Sociedad 3-2 og Vallejo spilte frem til det 68.minutt. Madrid møter Granada i morgen og dermed kan Vallejo få et gjenmøte med moderklubben.

de Frutos: de Frutos møtte Real Madrid kollega Alberto Soro sist mandag. Kampen endte 4-2 i Vallecano sin favør. de Frutos leverte en målgivende. Dermed møtte de Numancia sist og de Frutos scoret. Godkjent uke av de Frutos. Han har dermed 2 scoringer og 1 målgivende så langt.

Soro: Soro gikk på tap mot Vallecano på mandag og fikk 2.omgangen å boltre seg på. Han fikk derimot 81 minutter i 1-1 kampen mot Tenerife. Han pådro seg gult kort, men ingen målpoeng.

Ceballos: Ceballos fikk 80 minutter mot Leicester, men bidro ikke nevneverdig. Kampen endte 1-1.