Nyheter

415 dager uten en full kamp

Det har nå gått 415 kamper siden Odriozola spilte en full kamp for Real Madrid. Er spanjolen verdt å satse videre på?

11.desember i 2019 slo Real Madrid Club Brugge 3-1 i Champions League. Denne datoen markerer også sist gang Alvaro Odriozola spilte en full kamp for Real Madrid. Siden den gang har det blitt noen få innhopp på 25-åringen. Denne sesongen ligger han foreløpig på 3. Det ser heller ikke lyst ut fremover. Det er  dermed enkelt å konkludere at Odriozola sin Real Madrid karriere ikke har vært noen suksess og kanskje går mot slutten.

Spanjolen ankom klubben sommeren 2018 fra Real Sociedad og var ansett som en langsiktig erstatning for Carvajal. På mange måter ga det litt mening også. Odriozola er kjent for sin enorme fart og trives godt høyt oppe på banen. Med litt utvikling og kamper for en av verdens største klubber var sjansen til stede for at Odriozola kunne blitt en verdensklasse spiller. Istedenfor er han relativt klumsete i forsvar og sliter med å posisjonere seg riktig. Offensivt har han en unøyaktig fot og en enda svakere skuddfot. Mye av problemet kan også være mangelen på spilletid. Under Zidane sitt regime er det flere spillere som befinner altfor mye på benken og Odriozola er en av de.

I skrivende stund er Odriozola på banen mot Levante. Vil dagen i dag markere slutten på de 415 dagene uten en full kamp? Vil dette bli Odriozola sin siste sesong i den spanske hovedstaden? Tiden får vise.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.