Cantera

3-0: Bunnsolid seier for ungguttene

Real Madrid Castilla hadde ingen problemer med å slå Pozuelo fra nivå fire i sin første pre-season test.

Reservene beseiret Madrid-klubben 3-0 takket være mål av Theo, Pablo Ramón og Aranda. Oppgjøret ble spilt bak lukkede dører i Real Madrid City. I Castillas første pre-season kamp viste Raúl sitt mannskap gode prestasjoner mot et motstandsdyktig lag fra Madrid.

Før oppgjøret ble det holdt ett minutts stillhet til minne for Agne Simonsson, svensken spilte for klubben fra 1960 til 1963. På sine to sesonger i den spanske hovedstaden var svensken med på å vinne to titler og ungguttene fra Castilla spilte med sorte sørgebånd.

Kampen begynte med at vertene styrte og kontrollerte kampen, etter kun 9. minutter spilt burde ungguttene tatt ledelsen. Latasas skudd ble godt reddet av Alan, kun minutter senere ble Morante nektet scoring av Pozuelo-målvakten. Presset fra Raúl sitt mannskap gjorde det vanskelig for gjestene å etablere sitt spill, og det gode presset fra Castilla var nøkkelen til 1-0 målet. Castilla vant ballen høyt i banen, deretter sendte ble Theo spilt igjennom av Peter og 1-0 var et faktum etter 38. minutter. Midtbanespilleren doblet nesten ledelsen like før pausen, men forsøket fra målscorer Theo gikk like over tverrliggeren.

(Saken fortsetter under bildet)

SEIER: Ungguttene kunne smile etter en solid kamp i pre-season.

To mål i sluttfasen

Etter pause tok kampen en liten vending, Pozuelo fikk mer ballbesittelse og var nære en utligning. Det skulle imidlertid ta tid før neste mål skulle komme, begge lagene misbrukte flere gode sjanser og det var nesten utrolig at det kun var scoret et mål når klokken rundet 80. minutter. Det andre Castilla-målet kom fra Pablo Ramón, som headet inn et strøkent innlegg fra Aranda (86 ‘). Servitør Aranda gjorde det 3-0 og sikret Castillas første seier i pre-season.

Kampinfo:

3-Real Madrid: Lucas, Guillem (Santos, 46 ‘), Alcázar (Retu, 73’), Pablo Ramón, Gila (Carrillo, 65 ‘), Sintes, Peter (Aranda, 65’), Morante (Kenneth, 46 ‘ ), Latasa (Sala, 16 ‘), Theo (Jordi, 65’) og Dotor.

0-Pozuelo: Alan (Álex, 46 ‘), Robles (Caito, 79’), Dani (Carlos, 79 ‘), Carlos (Palacios, 37’), Dani P. (Javier, 86 ‘), Óscar (Giralte, 83 ‘), Dario (Álvaro, 75′), Dani G., Pablo (Yago, 46 ​​’), Del Barco (Godoy, 68′) og Sergi (Eric, 82 ‘).