Intervjuer

Zidane: – Jeg forstår det ikke

Real Madrid hadde ingen problemer med å ta seg av Valencia på hjemmebane og vant enkelt 2-0. Det er den tredje strake seieren for hovedstadsklubben, som vil gi etterlengtet selvtillit og energi inn mot Atalanta-kampen i Champions League om halvannet uke. Zinedine Zidane var fornøyd med det han fikk se av sine spillere og mener at laget har forbedret seg den siste tiden.

– Vi skal fortsette som vi gjør nå. Vi kan ikke se på de andre lagene, kun oss selv. Jeg er glad for spillerne mine. Alle forsvarte seg bra, og med ballen i laget skapte vi mange sjanser i første omgang. Vi må fortsette sånn.

– Det er klart at vi blir bedre, vi har tro på det vi gjør. I løpet av en sesong vil man alltid få problemer, men man kommer seg gjennom det. Det er en lang vei igjen å gå, og vi må fortsette akkurat slik vi gjør nå.

Ferland Mendy

– Jeg er glad på hans vegne. Han har nettopp kommet hit, og kan forbedre seg mye. Jeg er glad for å se at han kan tilby oss offensiv kraft. Her om dagen scoret han et fint mål, og i dag kunne han fått enda en scoring – som dessverre ble annulert. Han kan løpe opp og ned langs den venstresiden, noe som er bra for oss.

Skader

– Jeg forstår det ikke. Vi har hatt mange skader. Jeg er bekymret, for det plager meg. Carva spilte 25 gode minutter i dag og er en viktig spiller for oss. Jeg klarer ikke å forklare alle skadene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.