Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane før El Derbi: – Vi må score flere mål

Zinedine Zidane etterlyser flere mål av sine spillere foran El Derbi.

Zinedine Zidane har møtt pressen foran morgendagens El Derbi. Det er sesongens viktigste kamp hittil, og selv om det har blitt en klisjé, er det en skjebnekamp som kan avgjøre LaLiga. Los Blancos ligger fem poeng bak byrival Atlético Madrid, som på sin side har spilt en kamp mindre enn Real Madrid. Derfor trenger de hvitkledde alle tre poengene for at håpet om ligagull skal leve.

– Det er en finale, som alle andre kamper. Vi må alltid vinne, men uansett hva som skjer, kommer vi til å være i live. Fokuset vårt er på å spille en god kamp i morgen.

– Ingen av lagene er favoritter i en sånn kamp. Det er en vakker kamp å spille, og supporterne vil se en god prestasjon.

Mangel på mål

– Det er sant at vi må score flere mål. Det viktigste er å skape sjanser, så er det opp til hver enkelt spillere å levere. Alle kan gjøre det bedre, og alle ønsker nok å forbedre statistikken foran mål.

– Men det er forsvaret som er vår styrke. Det viktigste er å være sterke bakover.

Courtois

– Vi er glad for å ha Courtois. Han er en av verdens beste keepere, og har utviklet seg og vokst sammen med oss de siste årene.

Hazard

– Jeg ønsker ikke å risikere noe. Han må være 100% før han returnerer på trening med oss, men kanskje i løpet av neste uke.

Benzema

– Han kommer til å være med i morgen. Karim er en viktig spiller for oss, ikke bare på grunn av hans scoringer, men han kjenner vårt system og er viktig når vi har ball i laget. Vi får se hva som skjer i morgen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.