Intervjuer

Vinicius: – Vi jobber hardt for å forhindre skader i løpet av sesongen

Den unge angriperen snakket med Real Madrid TV om lagets pre-season.

Real Madrid sin talentfulle brasilianer Vinicius Junior snakket med lagets offisielle nettside og diskuterte den nåværende  pre-season før lagets sesongåpning mot Real Sociedad.

– Vi har alle gjort godt arbeid hjemme, og derfor er det litt lettere nå. Vi må lide litt nå for å vinne i løpet av sesongen. Vår fysiske trener har alltide gode ideer slik at vi kan være i god form og spille god fotball denne sesongen.

HÅP: Det er lov å håpe på flere Vinicius målfeiringer kommende sesong.

– Jeg har det veldig bra. Som tidligere nevnt har jeg jobbet godt hjemme, og jeg er veldig fokusert på pre-season fordi det er avgjørende for sesongen. Vi jobber også hardt for å forhindre skader i løpet av sesongen.

Real Madrid sikret seg ligatittelen forrige sesong, og selv om klubben ikke har gjort noen signifikante signeringer enn Martin Ødegaards retur til laget, mener Vinicius at Los Blancos kan konkurrere om samtlige titler denne sesongen.

– Målet vårt er å vinne alt slik at Real Madrid blir representert på best mulig måte. Vi vil gå for å vinne La Liga, Champions League og Copa del Rey. Spillergruppen er alltid fokuserte, og jeg håper vi kan fortsette å vinne.

Vinicius håper på mer tillit den kommende sesongen. Det brasilianske stortalentet har alltid vært et spennende prosjekt, men har til tider manglet det avgjørende sluttproduktet.

Legg inn en kommentar