Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Viktig måned for Ramos

Etter å vært utilgjengelig i store deler av februar, nærmer Sergio Ramos seg fotballbanen igjen. Mars har potensialet til å bli et spennende siste kapittel i historien om kapteinens tid i hovedstaden. 16. mars er det returoppgjør mot Atalanta i Champions League, og Ramos håper å kunne være tilbake for å sikre avansement etter 0-1 i første oppgjør. Det vil i så fall være første gang Real Madrid går videre fra første utslagsrunde siden de vant i 2018.

I kvalifisering til VM har han muligheten til å lage historie med det spanske landslaget, ved å bli ha representert Spania i 17 år på rad. Iker Casillas og Ricardo Zamora deler for øyeblikket rekorden som sannsynligvis tangeres av den nåværende Real Madrid-kapteinen, enten mot Hellas, Georgia, eller Kosovo.

Sist, men ikke minst fyller Sergio Ramos 35 år i slutten av måneden, 30. mars. Dagen er ikke bare en merkedag, men i følge MARCA ønsker Ramos å ha fått en avgjørelse på fremtiden sin innen den tid. Får klubben til en ny avtale, eller forlater vil nok en legende forlate Real Madrid? De nyeste rapportene tyder på at samtalene fortsetter, og for de av oss som vil beholde kapteinen, er ikke alt håp ute.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.