Nyheter

Vi oppsummerer landslagspausen

En belastende og krevende landslagspause – hvor Los Blancos unngikk skader på samtlige spillere – er nå over. Vi oppsummerer de hektiske ukene, sett med Real Madrid-øyne.

To uker med landslagsfotball, hvor kampprogrammet har vært ubeskrivelig tøft, og flere spillere har stått overfor tre kamper på kun seks (!) dager, er blitt gjennomført. Real Madrid retter nå fokus mot én av de tøffeste ukene de har hatt på en god stund. Lørdagens komfortable 2-0-seier hjemme mot Eibar, var nemlig kun en liten del av hva som venter klubben den neste uken, hvor Los Blancos møter Liverpool og Barcelona i løpet av få dager.

Slik gikk det med Los Blancos-spillerne i landslagspausen:

Raphaël Varane

I uavgjort-kampen mot Ukraina spilte Raphaël Varane fulle 90 minutter, traff på 95 % av pasningene sine, og var lite involvert i kampens store hendelser.

Franskmannen var ubenyttet i Frankrikes 2-0-seier over Kasakhstan.

Varane spilte hele kampen mot Bosnia-Hercegovina, hvor han pådro seg et gult kort, men spilte en bunnsolid kamp i de bakre rekker hos Frankrike.

Luka Modric

Luka Modric og hans Kroatia gikk på et overraskende 1-0-tap mot lille Slovenia. Modric spilte fulle 90 minutter og var aktiv gjennom hele kampen, og endte med å skape tre store sjanser for Kroatene.

Veteran, Luka Modric, var nære på ved flere anledninger mot Kypros, blant annet ved et skudd som barberte stolpen. Kroatia vant allikevel kampen, 1-0, og Modric’ Kroatia står nå med 3 poeng på to kamper i VM-kvalifiseringen.

I oppgjøret mot Malta ble den kroatiske magikeren byttet inn i 54. minutt. Omtrentlig 20 minutter senere satt Modric inn den viktige 2-0-scoringen, på straffespark.

Thibaut Courtois

I kampen mot Tsjekkia, måtte Thibaut Courtois plukke én ball fra nettmaskene bak seg etter 50 spilte minutter. Belgieren stod en kamp helt på det gjevne, hvor Belgia vartet opp med en sen utligning, og berget et uavgjort-resultat.

Thibaut Courtois måtte se én ball finne veien til nettmaskene bak seg, i en relativt komfortabel 3-1-seier til belgierne. Gareth Bale noterte seg forøvrig for én målgivende pasning til 1-0-målet til Wales.

Belgieren var ikke med i den belgiske kamptroppen mot Hviterussland, én kamp Belgia endte med å vinne 8-0!

Sergio Ramos

Kaptein, Sergio Ramos, fikk mer hvile enn resten av guttene, og spilte kun 45 minutter mot Hellas torsdag kveld. Spanjolen gikk av banen på stillingen 1-0 til Spania, etter en stabil prestasjon fra veteranen.

Spanjolen var ubenyttet i Spanias 2-1-seier over Georgia.

Ramos fikk også hvile store deler av kampen mot Kosovo, når han erstattet den fremtidige Barcelona-midtstopperen, Eric Garcia, på tampen av kampen. Spania kontrollerte kampen inn til en 3-1-seier.

Hvor fornøyd er du med landslagspausen som var?