Nyheter

Tung start på oppholdet i Dortmund

Det var store forventninger til Reinier Jesus da Real Madrid hentet han fra den brasilianske storklubben Flamengo. Spilleren som er født i 2002, demonstrerte store kvaliteter da han i sin første sesong på profesjonelt nivå noterte seg for seks mål på 15 kamper i den brasilianske ligaen.

Unggutten kom til Real Madrid forrige sesong, og tilbrakte tiden på Castilla-laget til Madrid. Det var klart og tydelig at han ikke hadde noen utfordringer med å takle Segunda B-nivået og på de tre kampene han spilte fikk han også tre målpoeng.

I forkant denne sesongen ble det besluttet at 18-åringen skulle bli lånt ut til Dortmund. Den tyske storklubben har flere av verdens største talenter i sine rekker, og man regnet med at det ville bli en god arena for Reinier Jesus å utvikle seg i.

Slik har det ikke gått. Dortmunds sportsdirektør uttalte forrige uke at brasilianeren ikke er i god nok fysisk form til å spille, og på toppen av det hele har han nå blitt smittet av korona, som vil holde han ute av spill den neste tiden.

18-åringen har kun spilt 39 minutter i Bundesligaen denne sesongen, og det ryktes at Real Madrid ikke er fornøyd med spilletiden han har fått. Det er likevel ingen selvfølge, da han konkurrerer mot spillere som Haaland, Sancho, Brandt, Thorgan Hazard og Giovani Reyna.

Legg inn en kommentar