Podcast

Sjekk ut podcastene våre!

Visste du at vi i Real Madrid Norge produserer flere podcastepisoder i uken?

Her i Real Madrid Norge streber vi alltid etter å produsere det beste Real Madrid-innholdet vi kan. Derfor produserer vi nå flere podcastepisoder i uken på to forskjellige podcaster. Dette er også noe vi syntes er svært givende å drive med, og det er alltid gøy å se de positive tilbakemeldingene vi får på podcastene våre.

Vi har nå to podcaster som går jevnlig gjennom hele sesongen:

Pod med Petter Veland

I Veland-podden prater Norges fremste ekspert på spansk fotball, Petter Veland, med vår egen president, Ruben Skjerping, om den siste ukens begivenheter i Real Madrid-verden. Veland byr på sin ekspertise og gir supporterne et unikt innblikk i hva som skjer i og rundt verdens største klubb. Podcasten finner du for en prisen av en kaffe i måneden på Patreon.

Link: Patreon.com


Real Madrid på 21 minutter

I Real Madrid på 21 minutter prater Kristian Schoute (ansvarlig redaktør) og Martin Hellerud (medlemsansvarlig) om de siste hendelsene på kun 21 minutter. Det er stort sett den forrige kampen som er tema, og episodene blir spilt inn samme dag eller dag etter kamp. Real Madrid på 21 minutter finner du gratis på Spotify og Apple Podcast. Du finner også de nyeste episodene her.

Link: Spotify

Legg inn en kommentar