Offisielt

Real Madrid Norge søker skribenter

Nå som det nærmer seg sesongstart ønsker vi i Real Madrid Norge å forsterke skribentstaben. Derfor søker vi nå nye skribenter.

Vi ønsker å fortsette fremgangen, og for å gjøre det, skal vi styrke skribentstaben. Om du har et hjerte for Real Madrid og samtidig liker å skrive, er dette noe for deg.

Som skribent vil du ha ansvaret for å skrive nyheter om Real Madrid sammen med de andre i skribentstaben. Noe av det på menyen er å videreformidle intervjuer, skrive om skader, suspensjoner og overganger. I Real Madrid er det aldri stille, og det vil alltid være ting å skrive om.

Rollen er relativt fri, men det forutsettes at man kan produsere rundt tre artikler i uken i snitt. Det vil selvsagt variere hvor mye man kan skrive, og det har vi full forståelse for. Så ikke vær redd for å søke. Vi tar imot alle søknader, og alle som sender søknad, vil bli vurdert.

I søknaden vil vi at du forteller om deg selv og hvorfor vi bør velge deg. Ta også med eventuell erfaring du har fra andre nettsider, aviser og lignende. Om du kan spansk eller har annen relevant kunnskap, så legg også det ved i søknaden. Dere vil også selvsagt få svar tilbake så fort søknadene er ferdigbehandlet.

Som skribent vil du få alle fordeler som et medlem i supporterklubben har. Å ha skrevet for Realmadrid.no er dessuten veldig positivt å ha på CVen, og mange har fått jobber hos de største mediene i Norge etter å ha skrevet for oss. Blant andre:

  • Christina Paulos, tidligere TV 2 Sporten, nå VG
  • Arilas Berg Ould-Saada, tidligere Nettavisen, nå VG og Josimar
  • Jonas Wikborg, VG
  • Erik Børresen, tidligere NTB og VG Nett, nå digitalredaktør i Oppland Arbeiderblad
  • Marius Guttormsen, tidligere Dagbladet (Premier League-korrespondent) og VG, nå Helgelendingen

Har du lyst til å være en del av Real Madrid Norge, komme tettere inn på klubben i ditt hjerte, formidle nyheter som leses av flere tusen mennesker og daglig diskutere fotball med noen av de mest kunnskapsrike Real Madrid-supporterne i Norge? Da er dette noe for deg.

Søknaden sendes til post@realmadridnorge.no. Spørsmål kan enten sendes til samme mail eller skrives i kommentarfeltet her på realmadridnorge.no.

Legg inn en kommentar