Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Ødegaard utnevnt som ny landslagskaptein

Martin Ødegaard er landslagets nye kaptein.

Ståle Solbakken tok for få minutter siden ut landslagstroppen til de tre kommende kampene mot Gibraltar, Tyrkia og Montenegro. Den store nyheten var at Martin Ødegaard har blitt utnevnt som landslagets nye kaptein. Tidligere denne uken ble det kjent at Stefan Johansen gir seg på landslaget, noe som har ført til at Solbakken måtte velge ut en ny leder for Norge.

– Vi synes Martin (Ødegaard) har levt et langt liv i fotballen, og han har vist at han har en evne til å vær ene leder både på og utenfor banen. Han har alle forutsetninger for å bli en god kaptein, sa landslagssjef Ståle Solbakken på den digitale pressekonferansen.

13. oktober 2014 ble Martin Ødegaard historisk da han i en alder av 15 år og 300 dager ble tidenes yngste spiller i en EM-kvalik. Mye har skjedd siden den tid, og nesten syv år senere får han altså den store æren av å spille med kapteinsbindet på armen.

Tross sin unge alder har han allerede spilt 25 kamper med flagget på brystet. Midtbanespilleren har blitt mer moden de siste par årene, og har gått fra å være en veldig beskjeden type til å ta mer plass både på og utenfor banen. Ødegaard er også i god form for tiden, og hadde senest i går en flott scoring fra distanse i Europa League-kampen mot Olympiakos.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.