Intervjuer

Martinez: – Vi må beskytte Hazard

Etter et langt skadeopphold har endelig Eden Hazard vært tilgjengelig for Real Madrid den siste tiden. Belgieren gjorde sitt comeback for første gang på nesten tre måneder i kampen mot Borussia Münchengladbach. I bortekampen mot tyskerne fikk han et innhopp rundt tjue minutter før slutt, og virket fin i formen og lett i steget.

I den påfølgende kampen i LaLiga mot Huesca var han å finne i startelleveren. 29-åringen spilte en god kamp, og kronet det med en fantastisk scoring fra distanse som sendte Real Madrid i ledelsen. Den belgiske superstjernen var igjen å finne på banen i oppgjøret mot Inter på tirsdag. Også der gjorde han en fin figur før han ble byttet ut før slutt.

Etter søndagens kamp mot Valencia, der det er forventet at Hazard på ny blir å finne fra start, skal han sette kursen mot Belgia for å slutte seg til landslagssamlingen. Det er mange som holder pusten i frykt av at han skal pådra seg skade på landslagsoppdrag, men landslagssjef Roberto Martinez har i et intervju forsikret om at Hazard vil bli tatt vare på.

– Hazard har vist positive tegn etter skaden. Han har allerede spilt tre kamper for Real Madrid, og har følt seg bra. Jeg håper hans progresjon fortsetter og at han får flere minutter slik at vi kan ønske han velkommen til oss.

– Det er fint å se hvor mye han har bevegd seg på banen, og det uten smerter eller andre problemer. Han hadde en fin scoring mot Huesca, og gjorde en god figur mot Inter. Han er i god forfatning fysisk, men vi må være tålmodige og beskytte han.

Den belgiske landslagstreneren fikk også spørsmål om Courtois, og Real Madrid-keeperen ble skrytt opp i skyene av Martinez.

– For meg, og hver eneste person i Belgia, er han verdens beste. Vi nyter hans rolle. Det er ikke bare at han holder buret rent, men han leverer fantastiske kamper som redder poeng for laget sitt. Han har kommet opp på et svært høyt nivå, og vi håper å se mer av det i kampene våre i november.

Legg inn en kommentar