Skader

MARCA: Ødegaard ute i en måned

Ødegaard sitt skadeavbrekk blir trolig lenger enn det man i utgangspunktet hadde sett for seg.

Forrige fredag bekreftet Real Madrid at Martin Ødegaard hadde kommet tilbake fra landslagsoppdrag for Norge med en skade i leggen. Midtbanespilleren startet alle tre kampene for Norge i en svært travel uke, som inneholdt en kvalifiseringskamp til EM og to Nations League-oppgjør. Selv om Real Madrid aldri slipper noen offisielle tidsrammer for lenge spillerne er ute, meldte de fleste medier at nordmannen kom til å miste rundt ti dager. Nå kan det virke som at skaden er mer alvorlig enn først antatt. Det mener i hvert fall Hugo Cerezo i MARCA å vite.

SKADET: Martin Ødegaard mister rundt måned med en muskelskade i leggen. 

I følge den spanske journalisten kommer Ødegaard til å tilbringe over en måned på sidelinjen. Det vil si at nordmannen trolig mister både El Clásico, de tre Champions League-kampene mot Shakhtar, Inter og Mönchengladbach, samt LaLiga-kampene mot Valencia og Huesca. Han skal altså ha pådratt seg en muskelskade i høyre legg, og i følge Cerezo skal det være snakk om en rift i muskelen. Dermed føyer Ødegaard seg inn på listen med Eden Hazard og Dani Carvajal som skadde spillere i Real Madrid.

Skaden kommer på et veldig ubeleilig tidspunkt for 21-åringen, som startet de siste to kampene før landslagspausen på benken for Real Madrid. Etter å ha startet de to første kampene denne sesongen, virket det som at midtbanespilleren måtte kjempe seg tilbake i startelleveren like før landslagspausen. Nå ser det altså ut som at Ødegaard ikke skal få denne muligheten før i slutten av november.

Legg inn en kommentar