Leiesoldatene

Leiesoldatene: Scoring på Mayoral og Jovic, assist på Ceballos

Ødegaard: Ødegaard var ikke i troppen i noen av kampene denne uken. Årsaken er mest sannsynlig skaden han pådro seg under landslagspausen, så Arteta tar ingen sjanser. Situasjonen følges videre.

Ceballos: Ceballos fikk knappe to minutter helt på tampen mot Slavia Prague, men for første gang på lenge startet han mot Sheffield United i ligaen. Arsenal vant hele 3-0 og Ceballos vartet opp med assist på 1-0 scoringen. Ceballos takker dermed for tilliten og er nok garantert start på torsdag igjen. Godt jobbet!

Bale: Bale måtte bare nøye seg med noen få minutter helt på tampen mot United. Spurs tapte 3-1. Den siste perioden har vært rolig for Bale, men resultatene har også vært svake for Tottenham. Allikevel er Mourinho sparsom med bruken av waliseren. Kan Bale levere resultater inn mot sesongavslutningen?

Mayoral: Mayoral leverer igjen! På torsdag startet han ikke i 2-1 seieren over Ajax, men kom inn for Dzeko etter 77 minutter. Mayoral fikk derimot starte mot Bologna i går og leverte scoring! Roma vant 1-0 og Mayoral ble dermed matchvinner. Mayoral er nå på 7 scoringer i ligaen og Roma er 7 poeng unna topp 4 plassering.

Dìaz: Brahim Dìaz var ubenyttet reserve mot Parma Calcio i helgen. Dìaz har i den siste tiden mistet plassen sin i elleveren, mye pågrunn av et langvarig skadeopphold. Her må nok spanjolen jobbe hardt for å vinne tilbake tilliten.

Jovic: Endelig scoring på Jovic igjen! Frankfurt vinner hele 4-3 over Wolfsburg i helgen og Jovic varter opp med sin fjerde ligascoring. Jovic har fått mye spilletid i det siste og spiller stort sett godt. Andre Silva har derimot hatt kontrollen på målene, mens Jovic har gjort mye av løpingen. Nå leverer han endelig mål igjen og er nok sulten på mer.

Reinier: Brasilianeren var benket under begge Dortmund oppgjørene denne uken. Vi får bare telle ned til sesongslutt, slik at Reinier kan få seg en låneklubb som garanterer muligheter.

Kubo: Kubo fikk en omgang mot Cadiz i helgen, men maktet ikke å levere målpoeng. Kampen var jevn og det ble skapt få sjanser, men Getafe måtte gi tapt 1-0. Dette var altså en uventet start for Kubo, men målpoengene uteblir.

Vallejo: Vallejo spilte hele kampen mot Manchester United på torsdag, men det spanske laget klarte ikke å holde unna.  Granada gjorde det trangt for engelskmennene, men måtte gi tapt 2-0. De har dermed et vanskelig utgangspunkt før torsdagens returkamp. Granada slo tilbake mot Real Valladolid i helgen og vant 2-1. Vallejo pådro seg gult kort, men spilte hele kampen. Da er også Vallejo tilbake i troppen igjen etter en liten periode som reserve.