Leiesoldatene

Leiesoldatene: Reinier gjør «comeback» og alle er med videre i Europa

Ceballos: Arsenal vinner 4-2 mot Dundalk i Europa League. Ceballos kommer inn etter 62 minutter, men noterer seg ikke med målpoeng. Han kom også inn etter 60 minutter mot Burnley i går, men kampen blir tapt 1-0 etter selvmål fra Aubemeyang. Begynner å bli lenge siden Ceballos noterer seg på statistikken nå og han blir stadig benket til fordel for Lacazette og Elneny. Ceballos må virkelig stå på for å stjele tilbake plassen på førsteelleveren.

Bale: Tottenham vinner 2-0 mot Antwerp og Bale er med frem til det 58.minutt. Han var ikke med i troppen mot Crystal Palace. Har vært rolig fra Bale etter utlånet, men han trenger nok litt tid på seg etter lite spilletid de siste sesongene.

Reinier: Reinier var ikke med i troppen i Champions League, men kom inn i 1-5 tapet mot Stuttgart i Bundesliga. Han kom inn i det 58.minutt og på stillingen 3-1. Reinier klarte ikke å pynte på resultatet, men er nå tilbake etter corona-sykdom og lang tid på sidelinjen. Dortmund har også byttet trener, så det kan hende det kommer flere muligheter fremover.

Dìaz: Dìaz fikk bare sluttminuttene i Europa League, men fikk 46 minutter mot Parma i går. Kampen endte 2-2. Jens Petter Hauge ser ut til å ha stjålet plassen til Dìaz etter flere gode kamper, så her må spanjolen steppe opp. Bra for Norge, dårlig for Real Madrid.

Mayoral: Mayoral fikk hele kampen mot Sofia, men det endte med 3-1 tap. I Serie A slo Roma sterkt tilbake og slo Bologna 5-1. Mayoral kom inn etter 81 minutter og fikk ikke være med på morroa, men positivt med mye spilletid.

Kubo: Kubo fikk 58 minutter mot Sivasspor i Europa League, men uten målpoeng. Det ble også 58 minutter mot Real Betis, men kampen endte 1-1 uten involvering fra japaneren. Godt med spilletid blir det ihvertfall.

Vallejo: Vallejo var ikke i noen av troppene denne uken, men det er ikke rapportert om noen skader eller sykdom. Han er nok straks tilbake.

Legg inn en kommentar