Intervjuer

Iker Casillas: – Real Madrid er hjemmet og livet mitt

For en liten måned siden kom den spanske storavisen MARCA med nyheten om at Iker Casillas etter all sannsynlighet returnerer til Real Madrid denne sommeren, ettersom det ikke ble noe av Real Madrid-legendens kandidatur i presidentvalget i det spanske fotballforbundet, der han etter planen skulle utfordre Luis Rubiales.

Siden har det vært stille, men ryktet var at Casillas skulle inneha en rådgiver-rolle til Florentino Pérez, en liknende rolle Zinedine Zidane hadde da han returnerte til den spanske hovedstaden i 2010. Nylig stilte keeperlegenden opp i et intervju med det spanske sladder-magasinet Semana, der han snakket om hans mulige retur til Real Madrid.

Les også: Iker Casillas returnerer til Real Madrid 

– Ingenting er signert enda, men jeg håper at min neste destinasjon er Real Madrid. Avskjeden med Real Madrid var traumatisk, men det er hjemmet mitt. Vi skilte lag som når man skiller seg i et ekteskap. Man slenger fra seg og det var noen fæle sitater som også ble tatt ut av kontekst, men med tiden roer ting seg ned.

– Etter at det hadde gått et par år så fikk jeg et bedre forhold til Florentino Pérez, og han sa til meg: «Du må være her». Vi skal snakkes nå i august fordi Real Madrid er hjemmet og livet mitt. For litt siden ringte Florentino meg og ga meg et tilbud. Når vi skal tilbake til Madrid skal vi prate sammen.

BEDRE FORHOLD: Etter en bitter avskjed i 2015 så har Florentino Pérez og Iker Casillas reparert forholdet seg imellom.

Legg inn en kommentar