Nyheter

Hazard tilbake mot Alavés

Eden Hazard er tilbake i troppen til Alavés-kampen etter to kamper på sidelinjen.

I morgen kveld tar Real Madrid imot Alavés til LaLiga-kamp Estadio Alfrédo Di Stéfano, og hjemmelaget kan ta et stort steg mot ligatittel med seier mot baskerne. Etter den viktige borteseieren mot Athletic på søndag klarte Real Madrid å sikre seg en luke på fire poeng ned til Barcelona, men laget fra Catalonia har igjen lagt press på Los Blancos med seier i går kveld. Dermed er intet mindre enn seier godt nok for Real Madrid. Samtidig er bortelaget fra Vitoria i stor nød etter seier for å unngå nedrykk, og dermed er det duket for et spennende oppgjør på Valdebebas.

Zidane har måtte løse en tøff kabal i henhold til skadeproblemer og suspensjoner denne uken, og det preger i stor grad også troppen. Carvajal og Ramos er begge ute med suspensjon etter å ha pådratt seg gule kort i kampen mot Athletic, og dermed var det allerede tynt i de bakre rekkene hos Real Madrid. I tillegg er både Nacho og Marcelo utilgjengelige på grunn av skader, og det knyttes stor spenning til hvem som starter i backrekken til Zidane i morgen. Inn i troppen kommer i hvert fall Javi Hernández og Miguel Gutiérrez, men det er også mulig at Lucas Vázquez kan innta rollen på høyreback. Dessverre er også Luka Jovic ute av troppen etter å ha vært i kontakt med en person som har fått påvist koronasmitte, og han er dermed satt i karantene. Serberen har allikevel levert en negativt test, og det hele skal være i orden.

En annen gledelig nyhet er at både Vinícius Jr. og Eden Hazard er med i troppen og klare til dyst i morgen. Eden Hazard har vært ute med smerter i ankelen etter å ha fått noen smeller de siste ukene, men nå er belgieren tilbake til i troppen. Vinícius Jr. fikk seg et lite skremmeskudd tidligere i dag i forbindelse med en coronatest, men videre prøver viste at alt var i orden med brasilianeren. Dermed er begge de to publikumsfavorittene med i troppen til morgendagens kamp.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Militão, Varane, Mendy, Javi Hernández og Miguel Gutiérrez.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde og Isco.
Angrepsspillere: Hazard, Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Asensio, Brahim, Mariano, Vinicius Jr. og Rodrygo.

Legg inn en kommentar