Nyheter

Før kampen: Granada (H)

På lillejulaften tar Los Blancos imot Granada for å kjempe om tre nye poeng, og lykkes mannskapet vil de sikre sin sjette strake seier.

 

Real Madrid – Granada

Alfredo Di Stéfano

Onsdag 23. desember, kl 19:45

Strive TV

Real Madrid kommer fra en relativt god periode med fem strake seire mot motstandere som Sevilla, Gladbach, Atlético, Athletic og Eibar. Det betyr at Zidane sitt mannskap har klatret opp på andreplass på tabellen, men har fortsatt byrival Atlético foran seg. Granada ligger på en solid syvende plass i LaLiga, noe som er sterkt med tanke på at laget har hatt Europa League-kamper også denne sesongen og laget avanserte sammen med PSV fra gruppe E. Laget kommer fra seire mot Real Betis og Elche, og står med fire kamper uten tap.

Forrige sesong hadde Los Blancos full kontroll på Granada, i den åttende runden av La Liga ble det 4-2 seier på eget gress og den tredje siste runden av sesongen ble det 1-2 seier på bortebane. Benzema, Mendy, Modric, Hazard og James Rodriguez sto for de seks scoringene som ble omsatt mot Granada forrige sesong. Historisk sett har Real Madrid hatt få problemer med å slå Granada, og de hvite står med ti strake seire i La Liga mot Granada.

I overgangsmarkedet klarte klubben å beholde sine viktigste spillere og spillerne som forlot klubben blir ikke sett på som noe stort tap. Inn portene kom Luis Suárez fra Watford, Luis Milla fra Tenerife, Maxime Gonalons fra Roma, Alberto Soro fra Real Madrid og ringreven Jorge Molina kom gratis fra Getafe. Hovedtrener Diego Martinez har en relativt skadefri tropp, men må klare seg uten Lozano, Diaz og Fede Vico til møtet mot Real Madrid.

(Saken fortsetter under bildet)

JUBLET HEMNINGSLØST: Karim Benzema scoret ikke bare et, men to mål mot Athletic. Her feirer han vilt etter å ha knust Iñigo i feltet.

Troppen

Den franske manageren har endelig en helt skadefri tropp og det blir spennende å se hvilken startellever han velger på lillejulaften mot Granada.

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, E. Militão, Sergio Ramos, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola and F. Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Valverde, Ødegaard and Isco.
Angripere:: Hazard, Benzema, Asensio, Lucas V., Jović, Vini Jr., Mariano and Rodrygo.

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos, Valverde, Rodrygo, Benzema og Hazard.

Har du troen på seier mot Granada?

Legg inn en kommentar