Shayan Jalilians spesialer

Er det virkelig nødvendig, Sergio Ramos?

Det er ingen hemmelighet at Real Madrid-kapteinen er glad i penger, men hans oppførsel hver eneste gang han skal forlenge kontrakten sin med klubben er høyst kritikkverdig. Nok en gang har han skapt kontroverser.

Tidligere i dag likte Sergio Ramos to innlegg på Instagram som har skapt reaksjoner blant Real Madrid-supporterne. I det ene innlegget står det at han kommer til å forlate klubben etter sesongen, og at Real Madrid ikke behandler legendene sine på en god måte. I det andre innlegget er det et bilde av han og Neymar med teksten: «Sergio, hvis du signerer for PSG skal jeg forlenge min kontrakt dagen etter. Det samme vil Kylian Mbappé. Hvis du kommer til PSG kan vi vinne minst to europeiske titler».

Dette er altså samme mann som tidligere har brukt Manchester United som et pressmiddel for å få en bedre kontrakt i Real Madrid. Det er også den samme mannen som har uttalt at han «kan spille gratis for klubben», noe som selvsagt bare er tull.

Sergio Ramos er en av de beste Real Madrid-spillerne gjennom tidene. Han har vært i klubben siden han var 18 år, og er lagets største leder på- og utenfor banen. Men måten han oppfører seg på når det er snakk om penger begynner å bli veldig slitsomt.

Real Madrid har mange utfordringer i klubben per dags dato. Burde ikke en kaptein være den som står fram for å få klubben på rett spor igjen, når han tross alt har vært i klubben siden han var 18 år? Er virkelig en bedre lønn viktigere enn lojaliteten til klubben? Har han ikke tjent nok penger i løpet av sin lange karriere?

Det er selvsagt flere måter man kan se dette på, men jeg synes ikke det virker klokt av en kaptein å gjøre det Ramos gjør. Han vet veldig godt at det vil skape kontroverser når han gjør slike ting, og alt dette er i ferd med å fjerne fokus fra det som skjer på banen.

Real Madrid og Sergio Ramos må løse denne situasjonen så fort som mulig.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.