Skader

Skadeoppdatering: Ferland Mendy

Ferland Mendy har pådratt seg en skade som gjør at han mister Real Madrids tre resterende seriekamper, og det er usikkert om han rekker sommerens EM.

Ferland Mendy returnerte etter en muskelskade da Real Madrid røk ut av Champions League mot Chelsea i forrige uke, men franskmannen måtte gi seg etter en times spill og var ei heller å se på banen under helgens 2-2-kamp mot Sevilla. Venstrebacken pådro seg en skade, men først i dag har Los Blancos sluppet en pressemelding og bekreftet dette.

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Ferland Mendy, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med beinhinnebetennelse. Han vil kontinuerlig bli evaluert. 

Beinhinnebetennelse er en skade som kommer som følge av overbelastning over lengre tid, noe som gir en smertefølelse i leggene. Dette er vanligvis ingen alvorlig skade, men meget ukomfortabelt. I topp-fotballen blir disse skader imidlertid tatt på det største alvor, og denne skaden kan nå potensielt hindre Ferland Mendy i å representere Frankrike under sommerens EM.

Legg inn en kommentar