Eden Hazard spilte hele kampen da Belgia tok full pott.

Gazprom Arena, St. Petersburg
Euro 2021, Gruppe F (tredje kamp)

Mandag 21. juni, kl. 21:00

Involverte spillere: Courtois og Hazard

En helt åpen gruppe der Belgia allerede er videre er utgangspunktet for denne tredje runden. Belgia startet best og hadde god kontroll uten avslutninger på mål først 25 minuttene. Finland kom på et par visitter og var ikke redde for å holde på ball og forsøke å spille seg igjennom. Hazard var tildels aktiv uten helt å vise frem det vi vet bor i han. Lagene tok pause med 40-60 prosents ballbesittelse i favør Belgia og 0-3 i sjanser. En relativt rolig omgang.

Andre omgang fortsetter i samme sporet som første omgang sluttet med. Belgia hadde noe overtak i spillet, men det var noe litt småsøvnig og halvhjertet over det hele. Så i det 74. minuttet skulle det bli mål. En heading fra kort hold går i stanga før den spretter i bakken foran keeper Hrádecky og så går den i hånden hans og inn i mål. I det 81. minuttet doblet Lukaku etter å ha fått vendt opp på elleve meter med en mann i ryggen og smalt ballen inn i mål.

Komfortabel seier for Belgia som har mye mer å gå på enn hva de viste i dag. Hazard hadde noen involveringer og kunne med litt hell og dyktighet notert seg for både ett og to mål. Eden fikk en smell før pause som det var litt usikkerhet om ble en skade, men det så ikke ut til at han var nevneverdig preget av den i andre omgang. Courtois ble ikke satt på noen prøver.