Ryktebørsen

Deadline Day: Bild annonserer enighet med Mbappé

Avisen Bild annonserer at Real Madrid og Mbappé er enige om personlige vilkår, men det er lite aktivitet ellers

Deadline Day kan alltids varte opp med flere overraskelser, men for Real Madrid har vinduet vært rolig. Ingen spillere har gått inn eller ut, akkurat som ventet, men det var knyttet noe spenning til den mulige signeringen av Mbappé. Mbappé skal også ha uttalt tidligere at han ikke bytter klubb i januar, men det var heller ikke ventet. Bild annonserte tidligere i dag at Real Madrid og franskmannen var enige om personlige vilkår og overgang etter sesongen. Ingenting er selvfølgelig bekreftet.

Bild skriver at Mbappé vil tjene 50 millioner Euro brutto per sesong, som vil gjøre han til den best betalte spilleren i verden. De skriver også at klubben vil annonsere avtalen etter siste 16-dels kamp mot PSG. Avisen skriver også at PSG har gitt opp håpet om å fornye kontrakten med franskmannen.

Det er heller ikke meldt noe nytt om Pogba, men MARCA meldte tidligere i januar at Pogba ønsket seg til Real Madrid. Noen avklaring på dette er ikke kommet enda, men avtalen mellom klubb og spiller kan gjennomføres når som helst. Blir også spennende om Bildt får rett i antagelsene angående Mbappé etter sist CL-kamp mot PSG.

Legg inn en kommentar