Intervjuer

Casemiro: – Det er en finale

Tirsdag formiddag møtte Casemiro pressen i forkant av morgendagens kamp mot Gladbach. Den brasilianske midtbanespilleren var tydelig på at det er en «finale» Real Madrid står overfor, og at de går inn i kampen kun for å vinne.

– I Real Madrid spiller man ikke finaler, man vinner dem. Det er ikke bare meg, men alle i klubben, ser på kampen i morgen som en finale. Vi har forberedt oss bra, og vi skal gi absolutt alt vi har på banen i morgen.

Muligheten for exit

– Vi vet hva kampen i morgen betyr, og hvis vi vinner er vi videre. Det er den viktigste kampen vi har hatt til nå denne sesongen. Vi må gi alt vi har. Vi skal respektere motstanderen, men vi vet at alt er i våre egne hender.

Zidane

– Hva skal man si om Zidane? Han har vunnet alt med klubben, og vi vant to trofeer senest forrige sesong. Dette er en veldig rar sesong. Lagene varierer mye i prestasjonene, og det kommer kamper hver tredje dag. Det er ingen unnskyldning, men vi har mange skader og vi er mennesker, det er vanlig.

Ramos

– Det er en ære å snakke om Ramos. Han er vår kaptein, leder og har vært i klubben i så lang tid. Vi har også andre spillere, se på Nacho og Varane for eksempel. Men det er viktig at Ramos er tilbake igjen.

Europa League

– Vi tenker ikke på det, men det er mye som kan skje. Hvis vi mot formodning ikke kan spille i Champions League, så vil vi vinne Europa League. Vi ville selvsagt ikke vært fornøyd, men vi ønsker å spille kamper.

Legg inn en kommentar