Intervjuer

Casemiro: – Det blir en annerledes kamp

Casemiro har snakket med Esporte Interactivo, og brassen mener at det vil bli en annerledes Champions League-oppgjør mot Manchester City uten supportere på tribunen.

– Uten supportere vil det bli en annerledes kamp.

Det sier Casemiro til Esporte Interactivo et par dager før returoppgjøret i Champions League mot Manchester City. Pep Guardiolas mannskap har en stor fordel i returoppgjøret, siden de vant 2-1 på Bernabeu før korona satte en stopper for fotballen. Det er likevel et heltent Real Madrid-lag som skal fly opp til England med tro på seier og avansement. Real Madrids brasilianske midtbaneanker tror nemlig at det er fordel for Real Madrid at det ikke vil være supportere på tribunen.

– Det vil bli en veldig bra og vanskelig kamp for begge lag. De har ikke supporterne sine på tribunen, og det kan vise seg å være en fordel for oss. Det er likevel de samme spillerne som skal utpå banen, og de samme trenerne som skal lede lagene sine som sist vi møttes, så det blir en vanskelig kamp.

Gareth Bale er et samtaleemne som aldri stopper, og waliseren har fått mye kritikk av media de siste årene. Casemiro mener at Bale er viktig for laget, og mener at han kan utgjøre en forskjell når som helst.

– Han jobber hardt. Han vet at han er inne i en tung periode i karrieren, men han har støtte av sine lagkamerater, treneren og klubben. Han er veldig viktig for oss, og kan når som helst overraske. Vi må være ærlige å si at han er ikke på sitt beste nå, men når han er det, er han blant de tre beste spillerne i verden.

Til slutt sier Casemiro at han har et godt forhold til waliseren, og at han passer på å ta vare på sin gode lagkamerat.

– Jeg har stor kjærlighet for han, og jeg prøver å passe på han så at alt går greit.

Legg inn en kommentar