Nyheter

Bale med hattrick

Gareth Bale var i storslag da han ledet sitt Wales i VM-kvalifisering borte mot Hviterussland. Kampen endte 2-3, og Real Madrid-spilleren var ansvarlig for alle tre målene. Det tok bare 6 minutter før Wales fikk en straffe som Bale satte enkelt til venstre for keeperen som slang seg motsatt vei, men Hviterussland svarte med to raske mål rundt halvtimen spilt, og lagene gikk til pause på stillingen 2-1. I andre omgang scoret Bale på en ny straffe etter 69 minutter, før han avgjorde kampen i det 93. minutt.

Dette resultatet gjør at Wales ligger på en foreløpig tredjeplass i gruppen, bak Belgia og Tsjekkia, men med en kamp mindre spilt. Etter storspillet i dagens oppgir står Gareth Bale med tre mål og to målgivende på tre kamper i VM-kvalifiseringen. Waliseren har fått en del tillit av Ancelotti etter Real Madrid-returen, og nå som Kylian Mbappe ble værende i Paris, kan han plutselig få en ny vår i klubben dersom han drar med seg den gode formen tilbake til Madrid.