Nyheter

Asensio forlater landslagssamlingen

Marco Asensio forlater den spanske landslagssamlingen etter å ha kjent på smerte i kneet som ble operert for et års tid siden.

Marco Asensio var en av flere Real Madrid-spillere som startet sin pre-season på landslagssamling, men 24-åringen har blitt nødt til å forlate landslagssamlingen. Etter den første treningsøkten under Luis Enriques ledelse så merket nemlig Asensio smerter i kneet som ble operert for litt over en måned siden.

Ettersom dette var samme kne der Asensio røk korsbåndet i juli 2019, så ble det umiddelbart utført tester av spanjolens kne. Etter å ha gjennomført en MR-scanning så ble det oppdaget en hevelse i Asensios kne. For å være føre var så er det dermed besluttet at Asensio forlater landslagssamlingen, og vender tilbake til Valdebebas.

Lege-teamene til det spanske landslaget og Real Madrid skal begge være enige om at dette i utgangspunktet ikke skal være noe alvorlig, og mest sannsynlig kun noe småplukk som vil holde Asensio ute av aksjon i et par dager. Dermed regner man med å ha Asensio tilbake i full trening på Valdebebas om ikke lang tid.

Legg inn en kommentar