Intervjuer

Ancelotti: – El Clásico er en spesiell kamp, og spillerne mine er fokuserte og klare

Carlo Ancelotti møtte Real Madrid TV, og svarte på spørsmål rundt laget og oppbygningen inn mot El Clásico på søndag.

I morgen er dagen endelig kommet! El Clásico! Kampen som skaper fantastiske minner – eller mareritt – og rivaliseringer i kompisgjenger over hele verden! De  hvitkledde fra Madrid har satt seg på flyet fra hovedstaden og tatt turen til feriebyen Barcelona, i håp om å ta med seg 3 særdeles viktige poeng hjem igjen.

På torsdag hadde Carlo Ancelotti pressekonferanse, og uttalte seg om status i klubben inn mot kampen.

El Clásico er den viktigste kampen for supporterne

Ancelotti sier han mener denne kampen er veldig spesiell, men at han og spillerne er godt forberedt:

– Det er en spesiell kamp. I alle land har de spesielle kamper som Inter-AC Milan, Chelsea-Tottenham, Bayern-Dortmund. Dette er en spesiell kamp for Spania, og Clásico er det viktigste for fansen. Det er ikke som noen andre kamper, og jeg liker å forberede meg på det med den største roen og maksimal fokus

Italieneren sier han er veldig fornøyd med inngangen til kampen:

– Jeg har vært imponert over alles engasjement. Jeg ser det hver dag på trening. Teamet er fokusert. Vi har ikke hatt noen fantastiske øyeblikk, men spillerne er motiverte og viser stort fokus for å trene hver dag. Mot Shakhtar spilte vi på vårt beste nivå. Vi spilte veldig bra og må fortsette slik.

Om spillernes form

Ancelotti mener laget er i god form, både spillemessig og fysisk. Han mener det har vært god nok tid til å restituere ordentlig etter kampen mot Shakhtar i midtuken:

– Vi føler oss bra, og spillerne har kommet tilbake i god form etter kampen mot Shakhtar. Jeg tror Carvajal og Hazard kommer tilbake. Vi har tid til å forberede oss på Clásico både fysisk og taktisk. Spillerne vet hva en Clásico handler om. Vi vil møte det med total ro og absolutt selvtillit.

Ancelotti fikk også spørsmålet om hva som er hans beste El Clásico-minne, og han var klar på hvilket øyeblikk han husker best:

– Det er ganske enkelt. Bales sprint i 2014-finalen (Copa del Rey). Det var en skikkelig tøff kamp. Vi spilte bra, og Cristiano Ronaldo var ikke med på grunn av skade. Vi måtte forsvare oss godt, men det betyr ikke at du ikke trenger å angripe, bare at du må forsvare deg godt når du ikke har ballen.

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.