Ryktebørsen

MARCA: Ødegaard tviler på egne muligheter

Nordmannen har ikke blitt beroliget av Real Madrids forsøk på å få ham til å føle seg verdsatt i klubben.

Martin Ødegaard er igjen tilbake i Real Madrid, på samme måte som før 2020/2021-sesongen. Den gangen skal han ha fått en personlig telefon fra Zinédine Zidane, som ønsket ham tilbake. Ødegaard endte opp med å starte de to første kampene for Real Madrid, men ba om å få dra på utlån til Arsenal i januar da spilleminuttene krympet opp.

Nå skriver troverdige José Félix Díaz i MARCA at Ødegaard fortsatt er veldig usikker på sin egen fremtid i Real Madrid, også etter at Zidane ble erstattet av Carlo Ancelotti. Nordmannen ønsker å være en viktig spiller, helst en del av startelleveren, og han ser ikke for seg at han kommer til å få en slik rolle i Madrid denne sesongen.

Real Madrid vurderer angivelig ikke å leie Ødegaard ut på nytt. Hvis han drar, blir det trolig et salg. Det skrives også at Arsenal og Arteta følger nøye med på situasjonen og står klare dersom muligheten skulle by seg.

Noe som ikke nevnes i rapporten, er at Ødegaard bare har to år igjen av kontrakten med Real Madrid. Dette betyr at man neppe kommer til å få en like god sum dersom man velger å selge Ødegaard i 2022.

Det er viktig å understreke at MARCA her ikke skriver direkte at Ødegaard ønsker seg bort. At 22-åringen ikke ser på situasjonen som problematisk, er det imidlertid liten tvil om.

1 comment

  1. Real burde selge han så fort de kan så de kan få en grei sum. Viser gang på gang at han ikke er villig til å kjempe om plassen. Viser også gang på gang at han pdd ikke fortjener plassen. Lite som skjer med Ødegaard på banen. Hadde håpet på en duo ala Di Maria og Øzil med Ødegaard og Valverde, men Ødegaard leverer ikke noe i nærheten av hva Øzil gjorde. Selg han og bruk pengene til noe annet mer fornuftig.

Legg inn en kommentar