Nyheter

4-2: Inter gjorde jobben før onsdagens møte mot Real Madrid

Inter havnet under 0-2 på eget gress, men snudde til 4-2 seier og klatret opp på femteplass i Serie A.

4-2 (min. 88): Lautaro.

Lukaku med to mål, samt mål fra Alexis og Lautaro Martinez sørget for lagets første seier på fire kamper. Inter Milan sin siste test i forkant av kampen mot Real Madrid gikk ikke på skinner, men en sterk opphenting sørget for tre poeng til Conte sine menn. Inter har nå fire kamper uten å tape i Serie A (to seire og to uavgjorte), men laget har til gode å vinne i denne sesongens Champions League.

Torino tok ledelsen like før pause etter scoring fra Simone Zaza og Ansaldi satte inn 0-2 fra ellevemeteren etter 62. minutter, men gjestene skulle ikke få med seg et eneste poeng fra kampen. Los Blancos neste motstander reagerte umiddelbart og to minutter senere sørget Alexis for redusering. Rett etter utlignet Lukaku, servert av chileneren. Inter fortsatte å angripe og kampen var snudd når Lukaku konverte et straffespark i det 84. minutt. Men det var fortsatt tid till ett mål til, da Lautaro scoret i kampens siste minutt.

Kampinfo

4-Inter: Handanovic, D’Ambrosio (Lautaro, 65 ‘), Ranocchia (Perisic, 74’), Bastoni, Hakimi, Gagliardini (Skriniar, 65 ‘), Vidal, Young (De Vrij, 74’), Barella, Lukaku og Alexis (Nainggolan, 86 ‘).

2-Torino: Sirigu, Lyanco, Nkoulou, Bremer, Singo, Meite, Rincón (Edera, 85 ‘), Linetty, Ansaldi, Verdi (Bonazzoli, 42’) og Zaza (Millico, 93 ‘).

Tror du Los Blancos slår Inter på onsdag?

SCORET FØRST: Karim Benzema scoret kampens første mål da han snappet en pasning fra Achraf og fintet vekk Handanovic.