Cantera

3-1: Castilla med suverent comeback mot Navalcarnero

Raúl sitt mannskap havnet under i det 62. minuttet, men tre sene scoringer sørget for seier til ungguttene i helgens seriekamp mot Navalcarnero.

Mål:

0-1 (min. 62): Gonzalo.

1-1 (min. 78): Hugo Duro.

2-1 (min. 81): Gila.

3-1 (min. 83): Dotor.

Gjestene ankom Real Madrid City som serieledere, og hadde stor selvtillit før møtet med Castilla som på sin side har variert i prestasjonene. Castilla sin seier sendte derimot Navalcarnero ned til andreplass og Castilla opp på fjerdeplass på tabellen. Raúl sine menn har nå to seire og to tap på sine fire første kamper, men har en kamp mindre spilt enn en rekke av de andre lagene.

Castilla tok initiativet tidlig i kampen og fikk to fine sjanser til å ta ledelsen, men maktet ikke å utnytte de gode mulighetene. Først prøvde Blanco lykken fra distanse med en suser av et skudd, men Aitor i Navalcarnero målet reddet mesterlig. Deretter var Arribas et par centimeter unna å sende Castilla i ledelsen, men målvakten holdt unna. Etter syv minutter fikk Arribas nok en god mulighet, men skuddet hans fløy like utenfor stolpen. Etter dette reagerte Navalcarnero og hevet spillet sitt uten å skape noe spesielt, men Luis López i Castilla-målet måtte i aksjon ved et par anledninger. De siste 15-minuttene før pause falt tempoet bemerkelsesverdig og førsteomgang dabbet ut målløst.

Madrid-guttene trappet opp tempoet når andre omgang ble sparket i gang og skapte flere målsjanser. Blanco var nærmest og banket ballen nesten i mål fra ni meter, men Raúl måtte se laget sitt misbruke enda en sjanse. Kun fem minutter senere ble Hugo Duro snytt for straffespark etter å ha blitt sparket ned av Fratelli, men dommeren lot spillet feilaktig gå videre. Når Castilla hadde sin beste periode så langt i kampen ble de straffet, og Gonzalo sendte gjestene i ledelsen etter godt forarbeid av Calarge.

(Saken fortsetter under bildet)

Rauls utvalgte: Den spanske manageren stilte med følgende startellever: Luis López, Guillem, Miguel G., Gila, Blanco, Dotor, Morante, Hugo Vallejo, Hugo Duro, Santos og Arribas.

Snuoperasjon på seks-minutter

Ayllons mannskap ble redusert til ti mann da Fratelli fikk marsjordre etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort for dagen (77 ’). Det endret hele kampbildet, og Castilla utnyttet overtallet på best mulig vis. Hugo Duro utlignet da han headet inn et flott innlegg fra Blanco, før Gila satte inn 2-1 servert av samme mann. Med kun syv minutter igjen på klokka fant de hvite nettmaskene nok en gang og økte til 3-1 etter scoring av Dotor.

Lagoppstillinger:

3-Real Madrid: Luis López, Guillem, Miguel G. (Retu, 69 ‘), Gila (Sintes, 89), Blanco, Dotor, Morante (Peter, 69’), Hugo Vallejo (César, 46 ‘), Hugo Duro (Salazar, 84 ‘), Santos og Arribas.

1-Navalcarnero: Aitor, Calarge, Álex, Jaimez, Fratelli, Mario (Cano, 79 ‘), Esnáider (David, 67’), Alonso (Monteaguado, 67 ‘), Ramón (Del Moral, 72), Gonzalo (Fran, 72 ‘) og Jesús de Miguel.

Hvordan tror du det vil gå med Raúl og hans mannskap denne sesongen?