A-laget

No player photo found.
8
Toni
Kroos
Pos:Sentral midtbane
Høyde/Vekt:183 cm/76 kg
Født:
Periode:
Nasjonalitet:Tyskland

Player Bio

Toni Kroos startet sin Karriere i lokale Greifswalder SC, før han som 13-åring sluttet seg til Hansa Rostocks ungdomsavdeling. Samme år ble han Bayern München-spiller, hvor han i sitt første år gikk glipp av mer enn 40 dager på skolen grunnet all treningen. Da han var 17 ble han tatt opp til A-laget hvor han noterte seg for to assist til Miroslav Klose i sin debut mot Energie Cottbus.

Syv år senere hadde han, etter flere sesonger med Bayerns førstelag og et låneopphold i Bayer Leverkusen, etablert seg som en nøkkelspiller hos Bavaria-klubben og ankom VM 2014 som en av Tysklands viktigste brikker. Der leverte han så til de grader og for så lite som rundt 25 millioner euro signerte han for Real Madrid, med ett år igjen av sin Bayern-kontrakt. Kroos har uttalt at Real Madrid er verdens største klubb og «ett steg opp fra Bayern München», som gjorde at han tidlig ble en favoritt blant Los Blancos-publikummet

Toni Kroos har etter overgangen til Real Madrid vært en av spillerne som har spilt mest, og han har utviklet seg til å bli en av verdens topp tre beste midtbanespillere. Kroos har uten et snev av tvil verdens beste pasningsfot og han bidrar til ro og trygghet på midtbanen med sine ballferdigheter. Han har vært en av de mest betrodde spillerne i Real Madrid siden hans ankomst i 2014, og han har uten tvil skrevet seg inn i Los Blancos’ historiebøker.