A-laget

No player photo found.
6

Nacho
Pos:Midtstopper
Høyde/Vekt:180 cm/76 kg
Født:
Periode:
Nasjonalitet:Spania

Player Bio

José Ignacio Fernández Iglesias ble født 18. januar 1990 i den spanske hovedstaden, Madrid. Da han var kun 11 år gammel begynte han å spille for Real Madrid. I 2008-2009-sesongen debuterte han for Castilla i Segunda División B, hvor han tilbragte flere år, før han i 2012/13-sesongen ble flyttet opp på A-laget. Han kan spille på samtlige posisjoner i backrekka og det har han brukt til sin fordel i Real Madrid.

Under Zidane sin tid som trener i Real Madrid var Nacho en av spillerne som fikk flest minutter. I en forsvarsrekke der Varane, Carvajal og til dels Marcelo har vært skadeplaget, har spanjolen alltid stått klar for å hjelpe laget og steppe inn der klubben trenger han. På grunn av sine gode prestasjoner i Real Madrid, har han også blitt en nyttig brikke på det spanske landslaget og har spilt 19 landskamper for La Roja. Nacho var også mannen som ble byttet inn i Champions League-finalen mot Liverpool, da Carvajal måtte ut av banen like før pause med skade, og sikret klubbens tredje strake Champions League-trofé gjennom godt forsvarsspill.

Nacho har hatt en spesiell og tøff vei til toppen av fotballen. Da han var 12 år fikk han beskjed av legene om at han hadde diabetes, og han fikk beskjed om at han burde legge skoene på hylla. Det har han ikke gjort og med hjelp av medisiner og beinhardt arbeid har Nacho blitt en høyt elsket spiller blant Real Madrid-fansen, som ønsker at han skal bli i klubben ut karrieren.