Kamprapporter

Granada 0–4 Real Madrid: Spillervurderinger

Real Madrid tok tre nye poeng etter en målfest i Granada.

Granada 0-4 Real Madrid
Estadio Nuevo de Los Cármenes, Granada

LaLiga EA Sports, runde 35
Lørdag 11. mai, 18:30

0-1 Fran García (38′) – Assist: Brahim Díaz
0-2 Arda Güler (45′) – Assist: Fran García
0-3 Brahim Díaz (49′) – Assist: Dani Ceballos
0-4 Brahim Díaz (58′) – Assist: Luka Modric

Etter å ha sikret seriegull i hjemmekampen mot Cádiz forrige helg var det lite som sto på spill for Real Madrid borte mot Granada i kveld. Motstanderne fra Andalucía hadde selv ingenting å spille for ettersom det allerede er bestemt at de skal spille i Segunda Divísion neste sesong. Med en Champions League-finale i bakhodet var det derfor et Real Madrid-lag preget av rotasjoner som entret banen i solfylte Granada.

Fra start av bar kampen sterkt preg av å være betydningsløs for begge lag. Ingen av lagene spilte med hastverk, og de store sjansene uteble. Det var ikke før omgangen nærmet seg slutten at Real Madrid skapte den første gode muligheten. Brahim Díaz kom seg ned til dødlinjen og spilte ballen utover i feltet. Der dukket Fran García opp, som enkelt kunne sette inn 0-1. Noen minutter senere ble målscorer servitør da Fran fant Güler med en god pasning. Tyrkeren var iskald og satte inn sin tredje scoring for sesongen.

Real Madrid fortsatte i samme spor også i andre omgang. Brahim Díaz mottok ballen på midtbanen og løp hele veien til mål, før han enkelt plasserte inn 0-3 på nærmeste stolpe. Drøye ti minutter senere scoret Brahim sitt andre for dagen etter flott forarbeid av Luka Modric. 0-4 ble også sluttresultatet i Granada, og dermed fortsetter Real Madrid rekken kamper uten tap i LaLiga!

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (6): Thibaut Courtois, som i dag også er bursdagsbarn, spilte sin andre LaLiga-kamp fra start i kveld. Han ble ikke satt på noen særlig store prøver, men han var på plass de gangene han først ble testet.

Lucas Vázquez (6): Lucas hadde ingenting å gjøre defensivt i dag, og da fikk han bruke alle kreftene sine fremover i banen. Han var angrepsvillig og bidro med noen gode offensive bidrag. Absolutt en godkjent kamp av Vázquez!

Antonio Rüdiger (6): Rüdiger ble knapt satt på en eneste prøve i dag, men han var god med ballen og hindret noen kontringer med sitt sterke tempo.

Éder Militão (6): Militão får stadig flere minutter i Real Madrids midtforsvar, og målet er nok å få han så frisk som mulig til Champions League-finalen. I dag ble han ikke utfordret i særlig stor grad. Likevel viktige minutter!

Fran García (8): Fran García ble en uventet helt i kveld. Med en scoring og målgivende pasning i første omgang ble han helt avgjørende for at Real Madrid fikk meg seg tre poeng herfra. Stor kamp!

Dani Ceballos (6): Ceballos har ikke fått mange minutter denne sesongen, men nå har det blitt noen kamper fra start for spanjolen i det siste. I dag var han solid med ballen og god i presset.

Luka Modric (7): Selv om det ser ut som at Modric går inn i sine siste dager som Real Madrid-spiller leverer han fortsatt fotballkamper fra øverst hylle. I dag fikk han med seg målgivende pasning på 0-4-scoringer og leverte flere flotte tekniske detaljer.

Eduardo Camavinga (7): Det blir stort ansvar på Camavinga den siste delen av sesong ettersom Tchouaméni er skadet. I dag leverte han et par av sine gode offensiv løp, samtidig som at han la inn noen gode taklinger.

Brahim Díaz (9 BB): Brahim Díaz viste i kveld hvorfor han nok er «innbytteren» som er nærmest en plass i førsteelleveren. To fantastiske scoringer og en fin målgivende pasning taler for seg selv. Real Madrids beste i kveld!

Arda Güler (7): Arda Güler fortsetter å imponere når han får muligheten! Med scoringen sin i kveld er han nå oppe i tre LaLiga-scoringer totalt, som er smått utrolig med tanke på hvor lite spilletid han har fått.

Joselu (5): Etter et drømmeinnhopp mot Bayern München på onsdag fikk Joselu sjansen fra start mot Granada i kveld. Dessverre ble han litt for usynlig og ofte satt i skyggen av de mer tekniske angrepsspillerne.

Innbyttere:

Toni Kroos (6): Toni Kroos kom innpå med omtrent 20 minutter igjen og bidro med trygghet med ball og noen gode pasninger. Et godt innhopp!

Nacho Fernández (6): Nacho fikk også noen minutter helt på tampen, men det er lite å trekke frem fra sluttminuttene i denne matchen.

Legg inn en kommentar