Site icon Real Madrid Norge

Zidane ubeseiret på Camp Nou

Franskmannen som selv har 227 kamper for Real Madrid kan se seg godt fornøyd med at han fremdeles har til gode å tape på Camp Nou iført som hoveddtrener for hovedstadsklubben. Etter seieren mot Barcelona forrige serierunde, har Zidane nå ledet laget i 10 El Clásico-oppgjør. Statistikken står som følgende: 5 seire, 2 uavgjort og 3 tap i alle turneringer. Dette er solide tall mot erkerivalen. Franskmannen har også som spiller møtt den katalanske klubben en rekke ganger i perioden 2001-2006. Zidane har hele 227 kamper for klubben han nå leder.

HYLLET: Zinedine Zidane ble hyllet etter den 34. LaLiga-tittelen var i boks.

Som Real Madrid trener har Zinedine Zidane siden 2016 vunnet La Liga, den spanske Super Cupen, to UEFA Super Cup, to FIFA Klubb verdensmesterskap og hele tre Champions League-titler. Hittil denne sesongen ligger de hvite fra Madrid på en andreplass i ligaen med én kamp mindre spilt, til tross for at prestasjonene på banen har tidvis vært noe under pari.

Les også: Real Madrid er ikke friskmeldt ennå

Den franske manageren har flere utfordringer å bryne seg på denne sesongen med tanke på kombinasjonen mellom skader og det tette kampprogrammet grunnet COVID 19-pandemien. Én nylig gladnyhet er at den lille magikeren Eden Hazard nylig er friskmeldt og fikk sine først ettertraktede minutter mot Huesca hvor han også noterte seg med skåring i første kampen tilbake etter skaden. Nå står Inter Milan for tur i Champions Leauge på hjemmebane.

Kan Real Madrid sikre tre poeng mot Inter Milan? 

Exit mobile version