Site icon Real Madrid Norge

«Pipi» – Real Madrids ukjente juvel

Takuhiro Nakai, eller «Pipi» som han blir kalt, er Real Madrids mindre kjente midtbane juvel. Han har nå begynt å trene med førstelaget og er i radaren til Raúl for Castilla. Zidane virker som en stor fan av japaneren og har nå latt han trene med førstelaget denne uken.

Nakai ble signert av Madrid allerede som 9-åring, samtidig som Barcelona signerte Kubo. En artikkel fra 2013 skriver at disse to kan bli viktige spillere for begge lag  og at de kanskje møtes i en El Clásico i fremtiden. Nå er altså begge spillerne i hvite drakter og Kubo er allerede godt i gang. Nakai har nærmest vokst opp i klubben og nærmer seg nå muligheten til å få prøve seg under Raúl.

«Pipi» vil denne sesongen spille for Juvenil B, U-18 laget, og vil mest sannsynlig få muligheten for Juvenil A senere. Han er kjent som en dyktig og kreativ midtbanespiller. Han blir ofte brukt som en angripende midtbanespiller og har i den siste tiden fått oppmerksomhet fra både Zidane og Raúl. Nakai  tilbragte forrige sesong for U-17 laget. Han har både overblikk og pasningsteft. Det er godt mulig vi får se både Kubo og «Pipi» sammen på førstelaget i fremtiden.

Se «highlights» video om «Pipi» fra forrige sesong:

Exit mobile version