Site icon Real Madrid Norge

Oppsummering før VM

Sesongen er omtrent halveis og det nærmer seg VM. Det passer dermed med en liten oppsummering av leiesoldatene så langt.

Díaz: Selvom Brahim Díaz ikke lenger er førstevalget i AC Milan, har det fortsatt blitt en del spilletid. Spanjolen har totalt 4 mål og 1 assist i Serie A, samt 4 kamper i Champions League. Det har også vært snakk om å hente Díaz tilbake til Madrid igjen, hvis Asensio forsvinner i januarvinduet, men Asensio har levert godt i det siste og det blir mest sannsynlig ikke en «hjemkomst» for Díaz. Det er dermed mere sannsynlig at han får en mulighet i Madrid igjen neste sesong. Han kan spille både ving og sentral offensiv midtbane, og med en mest sannsynling utgående Modric, kan det være rom her. Blir uansett spennende å følge Díaz ut sesongen.

Reinier: Reinier var knapt en benkspiller for Dortmund og tilbragte hele 2 år i den tyske klubben. Som «leiesoldat» i Girona har det vært noe bedre. Brasilianeren har fått 7 kamper og levert 1 scoring.  Totalt har det blitt kun 311 minutter, litt over 3 kamper totalt. Om det fortsetter slik for Reinier er det ikke mye å håpe på i Real Madrid i fremover. Får satse på at sesongen får en god avslutning.

Blanco: For Blanco er det mye verre. Han har fått 1 full kamp i Copa Del Rey, men kun 3 innhopp i La Liga. Blanco er fortsatt et håp for fremtiden, men i en alder av 22 begynner tiden å bli knapp. Om det blir mere spilletid fremover er vanskelig å si, men det må til for at han skal komme på et tilfredstillende nivå. Ser ikke bra ut foreløpig.

Exit mobile version