Site icon Real Madrid Norge

Nacho med beskjed til fansen

Real Madrid vil ikke kun være foruten trener Zinedine Zidane den kommende tiden, men også sin betrodde høyreback Nacho Fernández. Spanjolen har nå gjennomført to positive Covid-19-tester, som betyr at han fremdeles har viruset i kroppen og er utilgjengelig for spill. Nacho går nå inn i en isolasjons-periode hvor han må nøye seg med sitt eget nærvær hjemme i Madrid. Han velger derimot å ha en positiv innstilling til situasjonen, noe han har uttrykt på sin Instagram-konto.

– Dessverre, har jeg testet positivt for Covid-19, men jeg er hjemme og kriger med alt jeg har.

Selv om Nacho Fernández ikke har badet i spilletid den siste tiden, er han en meget lojal og fleksibel spiller som er elsket av Real Madrid-fansen. Videre benytter derfor Nacho muligheten til å takke supporterne.

– Tusen takk for all støtten og all oppmuntring, ikke bli for engstelige og bekymret.

Som allerede nevnt var dette spanjolens andre positive Covid-19-test. Det hele startet med spanjolens nærkontakt med en venn som hadde testet positivt for viruset, dette førte til at Nacho mistet kampen mot CD Alcoyano i Alcoy. Helt siden fraværet, har ikke Nacho vært i aksjon, og vil heller ikke entre den grønne gressmatta lørdag ettermiddag under Los Blancos’ kamp mot Levante.

Vi ønsker Nacho god bedring!

 

Exit mobile version