Site icon Real Madrid Norge

Liveoppdatering: Celta (H)

Kampstart: 21:00. Bane: Alfredo Di Stéfano.
Det blir som vanlig høy aktivitet i diskusjonsgruppen vår på Facebook under matchen, så er du medlem, hopp på her: https://www.facebook.com/groups/335718019966347
Etter hver kamp spiller vi inn en ny podcastepisode like etter siste fløytesignal. Du kan finne episodene av «Real Madrid på 21 minutter» her:
🟢 Spotify: https://open.spotify.com/show/2eOh3Y1r3d6stQUtbKBSGf
🟣 Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/no/podcast/real-madrid-på-21-minutter/id1542253261
🟠 Patreon: https://www.patreon.com/realmadridnorge

⏱ SLUTT: Real Madrid 2-0 Celta (Lucas Vázquez, Marco Asensio). Flott oppvisning av Real Madrid, som fortsetter sin gode periode. Neste kamp spilles om en uke, lørdag 9. januar, borte mot Osasuna. Takk for i kveld, og ikke glem å høre på «Real Madrid på 21 minutter», som slippes senest en time etter kampslutt. ¡Hala Madrid!
– Ruben

⏱ PAUSE: Real Madrid 1-0 Celta (Lucas Vázquez).

Lagoppstillingen til Celta – den bryr vi oss ikke så mye om. I hvert fall ikke undertegnede. Men de har jo Iago Aspas på laget, og det blir retur til Alfredo Di Stéfano for Miguel Baeza, som briljerte for Castilla i 2019/20. For oss som fulgte B-laget vårt forrige sesong, var det rett og slett uforståelig at spanjolen ble solgt for ynkelige 2,5 mill euro. Men nok om det.

Exit mobile version