Kamprapporter

Liveoppdatering: Celta (H)

Vi oppdaterer dere på hva som skjer underveis i kampen - følg med!

Kampstart: 21:00. Bane: Alfredo Di Stéfano.
Det blir som vanlig høy aktivitet i diskusjonsgruppen vår på Facebook under matchen, så er du medlem, hopp på her: https://www.facebook.com/groups/335718019966347
Etter hver kamp spiller vi inn en ny podcastepisode like etter siste fløytesignal. Du kan finne episodene av «Real Madrid på 21 minutter» her:
🟢 Spotify: https://open.spotify.com/show/2eOh3Y1r3d6stQUtbKBSGf
🟣 Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/no/podcast/real-madrid-på-21-minutter/id1542253261
🟠 Patreon: https://www.patreon.com/realmadridnorge

⏱ SLUTT: Real Madrid 2-0 Celta (Lucas Vázquez, Marco Asensio). Flott oppvisning av Real Madrid, som fortsetter sin gode periode. Neste kamp spilles om en uke, lørdag 9. januar, borte mot Osasuna. Takk for i kveld, og ikke glem å høre på «Real Madrid på 21 minutter», som slippes senest en time etter kampslutt. ¡Hala Madrid!
– Ruben

 • ❗️92 min: Nesten en scoring mot gamleklubben for Baeza! Courtois med en uheldig retur, og ballen faller til Baeza på 5-meteren. Kun en fantastisk blokk av Nacho hindrer Baeza i å score.
 • 🔄 90 min: Mariano erstatter Benzema. Kameraet rettes mot Jovic, som blir sittende på benken.
 • ❗️89 min: Ødegaard spiller en fin, liten pasning til Benzema, som drar seg innover og får skutt fra 16-meterstreken. Får ikke ballen på mål.
 • 🟨 86 min: Altså… Nok et kult kort til en Real Madrid-spiller. Denne gangen til Casemiro, som er borti Santi Mina når han hopper opp i en hodeduell. Skal ikke mye til for å booke Real Madrid-spillere, tydeligvis.
 • ℹ️ 85 min: Lucas spiller som høyreback nå. Vinícius på høyre, Hazard venstre, Fede og Ødegaard sentralt.
 • 🔄 🟨 84 min: Dobbeltbytte. Ødegaard, Valverde og Vinícius har stått klare på sidelinjen en stund nå, og får endelig komme inn. Ut går Modric, Kroos og Carvajal. Sistnevnte får også et gult kort fordi han går ut på feil side (?). Rimelig strengt.
 • 🗣 75 min: Det sier vel litt om hvor viktig det er for Zidane å opprettholde flyten i laget når Ødegaard fortsatt ikke byttes inn. Det skal imidlertid sies at Modric har fått pusten tilbake og løper igjen nå.
 • 🔄 74 min: Hazard kommer inn for Asensio.
 • ℹ️ 71 min: Modric er enten skadet eller bare veldig, veldig sliten. Beveger seg knapt nå.
 • ℹ️ 68 min: Det ser ut som at en godt vinterinnpakket Ødegaard også varmer opp på sidelinjen.
 • 🗣 66 min: Real Madrid har vært mye mer komfortable i possessionspillet i denne omgangen. Celta har fortsatt mye ball, men Real Madrid spiller trygt og godt når de selv har den.
 • 🔄 64 min: Miguel Baeza, som altså briljerte for Castilla forrige sesong, erstatter Nolito.
 • ❗️ 63 min: Kroos spiller en nydelig stikker gjennom til Benzema. Franskmannen får ikke det beste treffet med venstrefoten, så ballen sniker seg rett utenfor stolpen.
 • ℹ️ 58 min: Eden Hazard er i oppvarming. I forrige kamp ventet Zidane lenge med å gjøre byttene sine, men de kommer nok raskere i kveld.
 • 53 min: G⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️LLLLLL!!!! Marco Asensio scorer! Celta mister ballen i det oppbyggende spillet. På forrige angrep var det Asensio som serverte Lucas, denne gangen var det omvendt. Asensio setter ballen sikkert med venstrefoten.
 • 🔄 50 min: Bytte. Aspas går rett ut etter skaden. Byttet gikk så raskt at det nesten så ut til å være planlagt før den siste taklingen, men Celta mister uansett en svært viktig brikke her.
 • 🟨 49 min: Gult til Nacho for å stoppe Aspas på løp. Sistnevnte hadde gode rom å løpe inn i der.
 • ℹ️ 46 min: Vi er i gang igjen! Ingen bytter i pausen.

⏱ PAUSE: Real Madrid 1-0 Celta (Lucas Vázquez).

 • ℹ️ 44 min: En lang ball slås inn i feltet, og Courtois skal ut og plukke. En Celta-spiller fullfører løpet sitt og krasjer i belgieren. Usikker på om det ble gult der, kunne godt ha blitt det.
 • ❗️ 42 min: Carvajal holder på å gjøre det helt store når han får bra treff på volley utenfor 16-meteren,  men ballen går like utenfor.
 • 🟨 41 min: Tapia klipper ned Modric. Nok et gult kort.
 • 🟨 37 min: Asensio hakker litt på Iago «cornerspesialisten» Aspas (for de som fulgte ham i Liverpool-dagene). Får gult kort.
 • ℹ️ 36 min: Benzema får muligheten fra skrått hold, men skuddet er ikke akkurat noen kanon.
 • ❗️ 35 min: Celta tabber seg nesten ut når de prøver å spille seg ut bakfra. Benzema og Lucas kunne ha endt opp med en kjempemulighet der.
 • 🗣 33 min: Det er ingenting som er bedre enn å se Toni Kroos slå presise langpasninger med sin svakeste fot. Det kan vi vel alle være enige om.
 • ℹ️ 27 min: Ballen er i nærheten av armen til Mendy. Celta-spillerne roper selvfølgelig på straffe, men det kan de bare glemme. VAR bruker 2 sek på å konkludere.
 • 🗣 26 min: Interessant å se hvor lett Real Madrid aksepterer å gi bort ballen til Celta. Virker å være en klar del av kampplanen til Zidane i kveld.
 • 🗣 24 min: Celta kan godt roe seg ned noen hakk. Flere sene taklinger og generelt stygt spill.
 • ℹ️ 20 min: Det er Celta som har mest ball, men Real Madrid kontrer bra når de får rom.
 • 🗣 16 min: Real Madrid spiller med selvtillit nå. Kroos med en strøken vertikal pasning opp mot Modric, som følger opp med en vidunderlig flikk. Angrepet avsluttes til slutt av Modric selv, men skuddet blokkeres.
 • ℹ️ 13 min: Asensio er virkelig i fokus nå. Klippes ned av en Celta-spiller, som lett kunne ha fått kult på den.
 • 🟨 11 min: Brais Méndez får gult kort etter å ha stoppet Asensio på kontring.
 • 🗣 9 min: Gledelig å se at Asensio har levert bedre i det siste. Spanjolen har vært skuffende i lang tid og må snart begynne å prestere stabilt på et høyt nivå for å kunne være i nærheten av å leve opp til sitt eget potensial.
 • ⚽️ 6 min: GOOOOOOOOOOL!!!! Lucas Vázquez (av alle) header Real Madrid i ledelsen på bakerste stolpe. Marco Asensio slo den målgivende pasningen fra venstre.
 • ❗️5 min: STOR sjanse for Celta. Iago Aspas spilles gjennom av Nolito, men ballen reddes på streken av Nacho.
 • ℹ️ 1 min: Celta presser høyt i starten. Real Madrid prøver som vanlig på å spille seg ut.
 • ℹ️ 0 min: Kampen er i gang!

Lagoppstillingen til Celta – den bryr vi oss ikke så mye om. I hvert fall ikke undertegnede. Men de har jo Iago Aspas på laget, og det blir retur til Alfredo Di Stéfano for Miguel Baeza, som briljerte for Castilla i 2019/20. For oss som fulgte B-laget vårt forrige sesong, var det rett og slett uforståelig at spanjolen ble solgt for ynkelige 2,5 mill euro. Men nok om det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.