Site icon Real Madrid Norge

Casemiro mister Mallorca-kampen

Helgen avsluttet på strålende vis for Real Madrid. Etter at Barcelona hadde avgitt poeng mot Sevilla, hadde Zinédine Zidanes menn en gyllen mulighet til å passere erkerivalene. Etter en tøff kamp uten det aller beste spillet, klarte Real Madrid å ta skalpen på Real Sociedad, og dermed inntok Los Blancos tabelltoppen i LaLiga.

Seieren kom imidlertid med en bismak. Casemiro pådro seg nemlig et gult kort tidlig i kampen, og selv om han kom seg gjennom de 90 minuttene uten å bli utvist, fører det gule kortet til at Zidane må klare seg uten brasilianeren i neste ligakamp. Den kampen kommer allerede på onsdag, når Real Madrid tar imot Mallorca hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Det er usikkert hvordan Zidane kommer til å løse midtbanekabalen i Casemiros fravær. 28-åringen regnes som en av lagets aller viktigste spillere, og etter salget av Marcos Llorente har Real Madrid ingen naturlig erstatter i bakhånd. Tidligere har Zidane brukt Toni Kroos som anker, men Federico Valverde har også fått prøve seg i den samme rollen.

Zidane er kjent for å være uforutsigbar med lagoppstillingene sine, og det er ikke umulig at franskmannen overrasker med en 4-4-2-formasjon eller lignende. Med ligatittelen på spill er det uansett avgjørende at man treffer med løsningene, og det blir spennende å se hvordan midtbanekonstellasjonen blir seende ut på onsdag.

Hvilken midtbane håper du på mot Mallorca?

 

Exit mobile version