Site icon Real Madrid Norge

Benzema fortsetter å skåre

Det er ikke mange år siden Karim Benzema var totalt utestengt fra det franske landslaget. Etter at han igjen er inne i varmen har han virkelig levert varene!

I EM 2020 som var denne sommeren skåret han fire mål på like mange kamper, og var et av få lyspunkt i et ellers begredelig mesterskap sett med franske øyne. Etter det har han ikke sett seg tilbake.

LIVS FORM: Karim Benzema er i sitt livs form og har notert seg for 26 målpoeng på tre måneder!

I ligasammenheng står franskmannen med ti mål på elleve starter denne sesongen, samt at han har notert seg for hele syv assist! I Champions League har han skåret fire og levert én målgivende på de fire første. Dette er en helt vill statistikk, og vi må tilbake til Cristiano Ronaldo for å finne spillere som har levert liknende tall i Real Madrid-drakten!

Vi skal heller ikke lenger tilbake enn til 17/18-sesongen da han endte La Liga-sesongen på totalt fem mål spredd over 32 kamper.

I går kveld skåret også franskmannen to nye mål for landslaget i en overbevisende 8-0 seier mot Kasakhstan. Dette gjør at franskmannen så langt denne sesongen står med hele 18 mål og åtte assist på kun tre måneder!

https://twitter.com/RealMadridNorge/status/1459845801832767492

Spørsmålet er hvor lenge Benzema klarer å holde det gående. Skal han skyte Real Madrid til sin 35. La Liga-tittel og det 14. Champions League-trofeet?

Karim Benzema har skåret 293 mål og levert 152 assist på 574 kamper i sin karriere for Real Madrid. Med formen han viser nå er det mye som skal til for at målsniken ikke passerer 300 skåringer denne sesongen.

Exit mobile version