Nyheter

Benzema fortsetter å skåre

Karim Benzema fortsetter den usedvanlige gode formen, og bøtter inn mål både for Real Madrid og for det franske landslaget.

Det er ikke mange år siden Karim Benzema var totalt utestengt fra det franske landslaget. Etter at han igjen er inne i varmen har han virkelig levert varene!

I EM 2020 som var denne sommeren skåret han fire mål på like mange kamper, og var et av få lyspunkt i et ellers begredelig mesterskap sett med franske øyne. Etter det har han ikke sett seg tilbake.

LIVS FORM: Karim Benzema er i sitt livs form og har notert seg for 26 målpoeng på tre måneder!

I ligasammenheng står franskmannen med ti mål på elleve starter denne sesongen, samt at han har notert seg for hele syv assist! I Champions League har han skåret fire og levert én målgivende på de fire første. Dette er en helt vill statistikk, og vi må tilbake til Cristiano Ronaldo for å finne spillere som har levert liknende tall i Real Madrid-drakten!

Vi skal heller ikke lenger tilbake enn til 17/18-sesongen da han endte La Liga-sesongen på totalt fem mål spredd over 32 kamper.

I går kveld skåret også franskmannen to nye mål for landslaget i en overbevisende 8-0 seier mot Kasakhstan. Dette gjør at franskmannen så langt denne sesongen står med hele 18 mål og åtte assist på kun tre måneder!

Spørsmålet er hvor lenge Benzema klarer å holde det gående. Skal han skyte Real Madrid til sin 35. La Liga-tittel og det 14. Champions League-trofeet?

Karim Benzema har skåret 293 mål og levert 152 assist på 574 kamper i sin karriere for Real Madrid. Med formen han viser nå er det mye som skal til for at målsniken ikke passerer 300 skåringer denne sesongen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.