Site icon Real Madrid Norge

Agüero mister kampen mot Real Madrid

Real Madrid fikk et svakt utgangspunkt i årets Champions League-åttendedelsfinale. Ikke bare endte det med 2-1-tap mot Manchester City, som er et svært godt lag med gode forutsetninger for å holde på en ledelse, men tapet kom også hjemme på Santiago Bernabéu. Dermed går Pep Guardiolas menn inn til returoppgjøret både med ledelse og med bortemål.

Isco scoret i det første oppgjøret mot Manchester City, men Real Madrid tapte likevel 2-1 hjemme på Santiago Bernabéu.

Tirsdag kom imidlertid en nedslående nyhet for britene. Sergio Agüero ser nemlig ut til å måtte opereres for en skade. Ettersom det ikke gjenstår mange uker av sesongen, kan spissen ende opp med å miste alle de gjenstående kampene. Dette inkluderer oppgjøret mot Real Madrid.

En stolt og tradisjonsrik klubb som Real Madrid unngår å feire skader blant motstanderne, og både spillere og trenere fra Los Blancos har ved gjentatte anledninger uttalt at de foretrekker å slå ut en rival dersom begge lagene har alle sine beste spillere tilgjengelig. Likevel er dette utvilsomt en nyhet som får praten til å gå på Valdebebas, og Manchester City-fansen er nok svært skuffet etter å ha hørt denne nyheten.

Agüero bekrefter selv skaden på Twitter:

Kan Agüeros skade bli avgjørende for Real Madrids muligheter for avansement?

Exit mobile version