Site icon Real Madrid Norge

7 spillere Real Madrid nesten signerte

Steven Gerrard:

Engelskmannen som tilbragte omtrent hele sin karriere i Liverpool var mye nærmere en Real Madrid overgang enn de fleste tror.  Gerrard forteller følgende:

-Etter vi slo Real Madrid 4-0 i 08/09-sesongen kom Raul bort til meg å spurte om jeg ville komme over. Jeg følte at han flørtet litt med meg.

Senere skal Mourinho virkelig ha forsøkt å få over engelskmannen og Gerrard innrømmer at han vurderte det. Allikevel valgte han å bli i barndomsklubben og avsluttet karrieren i Los Angeles.

Vicente Rodriguez:

Vicente er kanskje ikke så kjent for mange, men spanjolen var ansett som en av de beste vingene på markedet i 2004. Spanjolen var Valencia-spiller og ble tilbudt en lukrativ kontrakt av Real Madrid, men ble nektet av Valencia. Skadeplager sto også i veien og preget mye av karrieren hans, men artig å tenke på at han nesten ble Real Madrid-spiller.

Patrick Vieira:

Vieira er en legende uten like og er husket i dag som en av de aller beste. Real Madrid hadde faktisk avklart de personlige vilkårene med Vieira, men franskmannen ombestemte seg i siste sekund. Overraskende nok endte han opp med å signere for Juventus kort tid etter. Tenk om vi hadde fått sett franskmannen i hvitt?

David Villa:

David Villa er kanskje undervurdert, men tallene plasserer han blant de aller beste spissene i verden. Real Madrid hadde muligheten til å signere han fra Valencia i 2008, men av en eller annen grunn gikk ikke overgangen i boks. Ryktene sier at ukjente årsaker førte til at Los Blancos trakk seg fra overgangen.

Oscar:

Alle husker vel Oscar, Chelsea-juvelen som forsvant til Kina? Brasilianeren ønsket seg til Madrid og fikk muligheten gjennom Mourinho, men Oscar trakk seg i siste liten. Oscar har uttalt at han var redd for å ende opp på benken i den spanske hovedstaden og ville heller utnytte mulighetene i Chelsea.

David Silva:

David Silva var også nære en overgang til Real Madrid. Real Madrid var ute med flere konkrete tilbud, men spanjolen valgte Manchester City i steden.

Luis Suarez:

Saurez var aktuell for de aller fleste når det ble klart at han ønsket å forlate Liverpool. Real Madrid var naturligvis interessert, men Suarez valgte favorittklubben Barcelona. Real Madrid klarte seg nok helt fint uten uruguyaneren, men tenk hva som kunne vært.

 

Exit mobile version