Nyheter

Zinedine Zidane testet positivt for COVID-19

Zindeine Zidane testet positivt på den obligatoriske COVID-19-testen før ligaoppgjøret mot Alavés. Franskmannen blir dermed ikke med til Vitoria for morgendagens kamp.

Real Madrid har bekreftet med en pressemelding at Zinedine Zidane har testet positivt for COVID-19. Real Madrids spillere og øvrige støtteapparat må igjennom en såkalt PCR-test for COVID-19 før hver seriekamp, og det var denne testen Zidane avga et positivt resultat på.

Klubben har kommet med følgende pressemelding.

Real Madrid C. F. ønsker å kommunisere at vår hovedtrener, Zinedine Zidane, har testet positivt for COVID-19.

I forkant av den omdiskuterte kampen mot Osasuna, som endte 0-0, for snaut to uker siden, var det knyttet tvil til hvorvidt Zidane ville være tilstede. Dette var fordi franskmannen hadde blitt kvalifisert som nærkontakt av en som hadde testet positivt for COVID-19. Det er usikkert om dette har en sammenheng med at franskmannen nå har testet positivt for Coronaviruset.

STEDFORTREDER: David Bettoni (i midten av bildet) blir Zinedine Zidanes stedfortreder mens hovedtreneren er utilgjengelig grunnet COVID-19.

Den digitale pressekonferansen før oppgjøret mot Alavés vil bli ledet av David Bettoni, Zinedine Zidanes høyre hånd på trenerbenken. Det blir også Bettoni som blir å se på sidelinjen under morgendagens oppgjør mot laget fra Vitoria. Real Madrid-troppen, samt støtteapparatet må også igjennom en ny PCR-test.

Hvis samtlige tester negativt på denne testen vil morgendagens kamp mot Alavés gå som planlagt, uten Zidane på sidelinjen. Dersom man skulle finne flere positive tilfeller i eller rundt troppen så vil det være snakk om det man beskriver som et mindre utbrudd, som vil gjøre ting mer komplisert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.