Intervjuer

Zidane: – Vi vant med stil

Real Madrid har levert tre meget gode kamper på rad. Los Blancos hadde kniven på strupen i kampene mot Sevilla, Gladbach og Atlético Madrid, men leverte med glans og vant alle tre komfortabelt. Zinedine Zidane har den siste tiden vært en presset mann, men har nok en gang vist at han evner å få det beste ut av spillerne i viktige kamper.

– Det var en god prestasjon fra start til slutt. De var 26 kamper ubeseiret. Det var en utmerket prestasjon, og vi presset dem høyt, jaget dem og holdt intensiteten oppe. Det betyr mye for meg som trener, det spillerne gjorde i dag.

– Det finnes ingen enkle kamper her. Du må alltid vinne, og i kveld gjorde samtlige spillere en god prestasjon. Vi har nå vunnet tre kamper på rad, og det har vi gjort med god stil. Vi må holde dette oppe. Vi har ikke vunnet noe enda, så vi har ikke noe å feire, men vi må ta med oss det positive videre til tirsdagens kamp.

Uken

– Det har vært en bra uke. Jeg er glad på vegne av spillerne mine som har kjempet hardt for dette. Det er de som må gjøre jobben på banen. De har alltid tro på det de gjør, og når det lykkes er det en fantastisk følelse. Vi skal nyte dette i dag, men så kommer det en ny kamp på tirsdag.

Roteringer

– Jeg kommer alltid til å tenke sånn. Jeg har tro på alle mine spillere. Vi har ikke gjort noen spesifikke endringer de siste tre kampene, men det endrer ikke på noe. Spillerne jobber hardt, og jeg kan regne med dem alle. Noen spillere spiller mindre, men jeg kommer til å bruke alle, for man vinner som et lag. Det vet de.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.