Site icon Real Madrid Norge

Zidane: – Vi må ha tro på oss selv

De fleste hadde nok forventet en komfortabel Real Madrid-seier mot bunnlaget Elche, men slik ble det ikke. Los Blancos måtte strekke seg langt for å vinne kampen. Det så mørkt ut da Calvo headet bortelaget i ledelsen etter en drøy time, men vertene ga seg ikke, og to mål av Karim Benzema, det andre på overtid, sørget til slutt for at de hvitkledde vant 2-1.

– Det viktigste er at vi må ha tro på oss selv. Tre poeng sørger for at vi fremdeles lever i gullkampen, en svært viktig seier, sier Zinedine Zidane i et intervju etter kampen.

Elche kjemper hardt for å unngå nedrykk, og ligger på 17. plass i LaLiga med 24 poeng. Det nyopprykkede laget gjorde ting tøft for Real Madrid, og hadde flere sjanser som ikke ble omsatt til mål takket være gode redninger av Thibaut Courtois.

– Elche forsvarte seg bra og er et fysisk godt lag. Det er tøft å spille mot lag som ligger kompakt defensivt, men dett kommer ikke til å endre seg. Det er opp til oss å finne løsninger offensivt. Med tålmodighet og rytme fant vi ut av det til slutt, avslutter Zidane.

Stolt av laget

Karim Benzemas to mål i denne kampen gjør at han nå er på 12. plass over mestscorende spillere i LaLigas historie. Franskmannen overtok kapteinsbindet etter at Sergio Ramos ble byttet ut, og spissen er fornøyd med at laget kom tilbake og snudde kampen:

– Det var ingen enkel kamp for oss, men vi endte opp med tre viktige poeng. Hver eneste gang vi går på banen, vet vi at vi må gi ekstra for å kunne vinne ligaen. Takket være innsatsen vi la ned som et lag tok vi de tre poengene.

– Jeg er fornøyd med det jeg leverte. Du må vente på de gode sjansene, og når du får dem må du score. Jeg er glad, sier spissen.

Exit mobile version